Vedete din Romania

# dieta andreea marin #slabit #andreea marin

Trucul la care a apelat Andreea Marin pentru a slabi 5 kilograme in doua saptamani

Andreea Marin a slabit spectaculos, in doar doua saptamani, fara sa faca un efort substantial in acest sens. Vedeta a facut doar o schimbare minora in limentatia sa, schimbare pe care o poate face oricine si care nu costa nimic: ”nu ma ridic satula de la masa”.

 

Andreea Marin a reusit sa scape rapid de kilogramele in plus, acumulate de sarbatori si a slabit cinci kilograme in doar doua saptamani. 

Invitata in emisiunea Vorbeste Lumea, de la PRO TV, Andreea Marin a specificat tot ce a facut pentru a slabi. Aceasta a explicat ca se bazeaza pe un stil de viata sanatos si ca mananca mai putin.

“Am dat jos cinci kilograme in doua saptamani cu ajutorul unei diete realizate de un nutritionist. (..) Beau cateva ceaiuri cu puternice efecte detoxifiante recomandate de un specialist din strainatate, nu ma mai ridic satula de la masa, fac sport, masaj si sauna. Toate acestea m-au ajutat sa revin in forma. Ma simt mult mai bine dupa ce am slabit. Dimineata ma trezesc fara ceas si am mai multa energie”, a dezvaluit Andreea Marin, la PRO TV.

Cum isi mentine Andreea Marin silueta

Andreea Marin are 47 de ani si o silueta de vis. Intrebata cum a reusit sa se mentina, Andreea sustine cca moderatia este cheia pentru reusita ei, dupa varsta de 40 de ani. 

“Eu am un singur cuvant de retinut. Mo-de-ra-tia! Ori de cate ori nu am fost moderata, am avut de suferit. Pana la urma este vorba despre echilibru. Nu spune nimeni ca trebuie sa renunti la placerile vietii. Si eu sunt un om care iubeste aceasta parte culinara si nu o refuz, dar asumat fac asta. Oameni suntem, nu masinarii. Nu poti pune toate tipurile de presiune pe minte si trupul tau in acelasi timp. Trebuie sa lasi totusi sa existe si aici o moderatie. Adica, faci azi un efort, dar o lasi mai moale pe partea cealalta pentru ca altfel incepi sa te epuizezi, sa faci anemie. Orice exces inseamna ceva rau pentru sanatatea noastra”, a explicat Andreea Marin, potrivit spectacola.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare