Vedete din Romania

#sfaturi vara Carmen Bruma #frumusete Carmen Bruma #vedete intern #carmen bruma #showbiz

Trucurile de frumusete la care apeleaza Carmen Bruma pe timp de vara

Carmen Bruma recunoaste pe blogul personal ca, de-a lungul anilor, a facut multe greseli, insa, “la aproape 40 de ani am ajuns in urma experientei acumulate la o rutina care ma ajuta sa incetinesc, macar un pic, ritmul imbatranirii si sa-mi mentin sanatatea”. Iata trucurile la care apeleaza pr timo de vara!

 

“1. Nu ies niciodata din casa fara sa ma dau cu, crema cu protectie solara (SPF 50 pentru fata, 30 pt corp) si spray cu protectie pentru par (daca nu am sapca sau palarie).

2. Imi aplic de fiecare data cand ies din casa gloss de buze, strugurel, ruj, care sa actioneze ca o pelicula de protectie. Nu e un gest de cochetarie feminina ci unul de preventie impotriva cancerului de piele.

3. Beau regulat ( de 3-4 ori/saptamana) 200 ml de suc “ SAFE TAN”, care imi pregateste pielea pentru expunerea la soare si mi-o hidrateaza corespunzator. .. Sucul Contine betacaroten, o substanta care ajuta organismul sa produca melanina, cea care sprijina organismul sa se apere de efectele nocive ale soarelui.  Sucul “SAFE TAN” contine urmatoarele ingrediente: 200 g morcovi, 50 g ardei gras, 100 g caise, 150 g pepene galben.

4. Port aproape tot timpul ochelari de soare (cu protectie UVA si UVB) indiferent de anotimp sau daca afara e innorat. Imi protejeaza ochii, dar si pielea din jurul lor care se rideaza foarte repede.

5. Fac dus de fiecare data cand ies din piscina! Clorul folosit la dezinfectarea apei din piscine este daunator pielii. El poate provoca alergii, iritatii, arsuri chimice daca ne expunem la soare fara sa fi facut un dus cu apa curata, dupa ce am iesit din bazin. Multe persoane ies din apa si se expun la soare fara sa fi indepartat clorul de pe piele. Astfel, in contact cu lumina si cu razele UV acesta se activeaza si te poti trezi cu afectiuni dermatologice.

6. Nu umblu desculta la piscina! Intotdeauna port papuci pana la intrarea in bazin. E un sfat pe care l-am primit de la multi medici dermatologi cu care am colaborat. Nu ne imbolnavim din cauza apei din piscina, iar asta datorita cantitatii mari de clor. Este un mit in care nu ar trebui sa mai credem! In schimb, ne putem imbolnavi si putem suferi din cauza diferitelor afectiuni dermatologice daca intram in contact cu baltile care se formeaza in jurul bazinului unde clorul s-a evaporate sau daca nu purtam papuci de plastic la dusuri”, recomanda Carmen Bruma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare