Vedete din Romania

Tudor Chirila, asaltat de fani

Cantaretul a avut parte zilele trecute de o aventura de zile mari. Duminica seara, la ora 19.00, artistul s-a urcat impreuna cu ceilalti membri ai trupei sale intr-un tren cu destinatia Budapesta, unde "Vama" inregistreaza ultimele piese de pe viitorul album, povesteste Cancan. Pe drum, Tudor si colegii lui au aflat ca Ungaria se afla in si aveau de ales: ori sa se fi intors la Bucuresti, ori sa se fi urcat intr-un tren personal ce urma sa ii duca pana la Arad, iar de acolo sa inchiriaze microbuze catre Budapesta. Aceasta veste a picat dupa o noapte grea, la sfarsitul careia toti s-au trezit raciti din cauza curentului din tren, dupa cum relateaza artistul pe blogul sau.

Au trebuit sa aleaga

Tudor si compania au ales a doua varianta, insa peripetiile nu s-au oprit aici. Solistul a povestit cum a fost "hartuit" de cateva sute de elevi care faceau naveta de la Curtici si care l-au asaltat pentru poze si autografe.

Era sa isi piarda laptopul

"E un public foarte receptiv, oricum, noi vrem sa facem un turneu de lansare a albumului prin 40 de licee din Bucuresti", a declarat Tudor. Ajuns in gara din Arad si fiind luat pe sus de admiratoare , cantaretul si-a uitat geanta cu laptopul pe o banca. "M-am dus senin la microbuz sa negociez un pret si, dupa 15 minute, mi-am dat seama ca toata munca mea din ultimul an a disparut. Am alergat ca nebunul crezand ca n-o s-o mai gasesc, dar am avut noroc, n-o luase nimeni", a mai declarat artistul fericit. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare