Vedete din Romania

#operatie Tudor Chirila # concert tudor chirila #tudor chirila

Tudor Chirila le interzice fanilor sa fumeze la concertele lui

Cu riscul de a-si mari faima de "fitos", Tudor Chirila a introdus o regula noua la concertele sale, masura menita sa-i protejeze coardele vocale.

Medicii i-au spus să evite fumul de țigară, astfel că la ultimul concert, fanii veniți să-l asculte au aflat că n-au voie să fumeze, scrie Libertatea. De altfel, este evident ca Chirilă nu se simte extraordinar.

În urmă cu câteva zile, artistul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, explicând de ce a renunţat să mai dea autografe după un concert: "Imi cer scuze copiilor care au asteptat autografe dupa cantarea din seara asta de la Barlad. Nu am fost in apele mele. Stiu ca exista prejudecata ca autografele sunt o conditie obligatorie si imi asum ca am incalcat "regula". Imi asum si ca voi fi catalogat drept arogant sau fitos. Totusi cred ca e bine sa mai facem si ce simtim nu doar ce se asteapta de la noi". El si-a motivat gestul prin faptul ca organizatorii nu au avut grija sa organizeze o sesiune de autografe, iar oamenii pur si simplu s-ar fi imbulzit. "Oamenii au platit sa vada un concert. Organizatorii nu au creat posibilitatea unei sesiuni de autografe, ci doar o ingramadeala unde nu am fi putut multumi pe toata lumea. Concertele mari in piete publice au alt statut"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare