Vedete din Romania

#demisie Tudor-Tim Ionescu #demisie tudy # Tudor-Tim Ionescu #viceprimar #oana zavoranu #demisie #tudy

Tudy a demisionat din functia de viceprimar, dupa scandalul pornit de Oana Zavoranu

Tudor-Tim Ionescu, cunoscut in lumea mondena ca Tudy si amant al Oanei Zavoranu, a demisionat luni din functia de viceprimar al Capitalei, dupa ce Oana a declarat ca il vrea pe Tudy demis cat mai repede din functie.

Desi povestea de dragoste dintre cei doi s-a terminat in urma cu ani buni, cei doi se pare ca nu si-au incheiat socotelile.

Oana Zavoranu si-a indemnat admiratorii de pe pagina de Facebook sa semneze, in numar cat mai mare, o petitie prin care se solicita concediera lui Tudor Ionescu, fostul ei iubit, ajuns de aproape o saptamana viceprimar in Bucuresti, potrivit libertatea.ro.

"Sa incepem saptamana cu noutati despre noul „Uigabal” viceprimar. Putem schimba aceasta problema doar unindu-ne. Va astept sa semnati cei care vor sa schimbe ceva in tara asta. NU Va LASATI PROSTITI DE UN PERSONAJ DUBIOS DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, IMPUS DE NASUL LUI – Calin Popescu Tariceanu. Bucuresti-ul nu este filmulet pornografic! Avem nevoie de oameni frumosi, seriosi si responsabili", a scris Oana pe pagina ei de Facebook.

In urma scandalului mediatic, Tudor Ionescu a decis sa demisioneze din functia de viceprimar al municipiului Bucuresti.

"Vazand campania mediatica declansata impotriva mea pe considerente ce tin exclusiv de sfera vietii mele private, din urma cu mai bine de cinci ani, am luat decizia de a demisiona din functia de viceprimar al municipiului Bucuresti. Am castigat aceasta functie cu sprijinul colegilor mei din ALDE, cat si al PSD, fiind ales pe lista ALDE a Consiliului General de catre cetatenii Bucurestiului si tin sa le multumesc tuturor", a anuntat Tudor Ionescu, intr-un comunicat.

"Ca liberal, cred atat in separarea sferei publice de cea privata, cat si in faptul ca judecata politica trebuie sa aiba loc in zona politicului, luand in calcul exclusiv elemente de ordin politic. Un episod de viata privata din trecutul meu, o greseala, un episod ce nu a devenit cunoscut decat prin indiscretia altora si care nu a produs niciun fel de prejudicii unor terti, nu poate si nu ar fi trebuit transformat intr-un obstacol in calea unei cariere publice. Aceasta s-ar fi cuvenit a fi masurata numai prin rezultatele ei publice. Nu cred ca intr-o societate libera si democratica cineva poate fi stigmatizat definitiv si descalificat de la orice functie publica, din pricina unei intamplari din sfera intima. Constat insa ca perceptiile din lumea virtuala par sa aiba mai multa greutate decat realitatea. Realitate bazata pe studii universitare solide la una dintre cele mai prestigioase universitati europene, realitate bazata pe experienta administrativa dobandita ani la rand in aparatul de lucru al Parlamentului European si experienta politica acumulata in organizarea de partid si a campaniei electorale, toate desfasurate in cadrul miscarii liberale. Am luat aceasta decizie pentru ca nu-mi doresc ca atacurile la persoana mea sa afecteze echipa din care fac parte. ALDE este continuatorul liberalismului in Romania si reprezinta viitorul intrucat, in ALDE, fiecare membru isi poate construi viitorul. Depinde doar de el acest lucru", a mai transmis Tudor Ionescu, scrie ele.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare