Vedete din Romania

#albert iovan #adrian iovan #romanita iovan #vedete intern # accident apuseni

Ultimele cuvinte ale lui Adrian Iovan inainte sa moara. La cine se gandea pilotul

Pilotul Adrian Iovan a murit luni dupa-amiaza in urma unui accident aviatic ce a avut loc in Muntii Apuseni. Adrian Iovan era la mansa unui avion de mici dimensiuni ce se indrepta spre Oradea, impreuna cu cinci medici, pentru prelevarea unor organe. Avionul s-a prabusit din cauza vremii neprielnice ce a dus la inghetarea aripilor.

Dupa prabusire, cele sapte persoane care se aflau in avion au fost gasite abia dupa sase ore de catre autoritati. Supravietuitorii au marturisit ca Adrian Iovan era in stare critica, insa a mai trait o ora si jumatate de la momentul impactului.

In agonia sa, se pare ca singurul lucru la care s-a mai gandit pilotul a fost fiul sau, Albert, in varsta de 7 ani, pe care il are impreuna cu fosta sa sotie, creatoarea de moda Romanita Iovan.

"Albeert, te iubeeesc!", se pare ca a strigat Adrian Iovan cu ultimele puteri, in momentul in care a simtit ca se duce. Aceasta marturie cutremuratoare a fosta facuta de unul dintre localnicii care au gasit victimele, potrivit Realitatea TV.

Citeste si: Primele declaratii ale medicului Radu Zamfir: "Datorita lui Adrian Iovan suntem in viata!"

Presimtea tragedia?

La sfarsitul anului trecut, mai exact, in urma cu doua luni, cand si-a pierdut tatal, Adrian Iovan a facut un gest destul de bizar, care indica faptul ca ar fi presimtit ca sfarsitul sau era destul de aproape.

El a cerut muncitorilor de la Cimitirul Bellu sa ii pregateasca si lui mormantul, dupa ce si-a ingropat tatal. In locul unei cruci, el a pus o pala a unei elice de avion.

"Imediat dupa ce si-a inmormantat tatal, domnul Iovan mi-a cerut sa-i aranjez si lui mormantul, langa cel al parintilor! M-a rugat sa-i pun o pala de elice, asa cum se pune la aviatori, si sa-i pun si poza din tinerete, dar si numele, cu functia pe care a avut-o. Este foarte trist ce s-a intamplat, si-a presimtit moartea. Acum o sa-l inmormantam si pe el aici. E cumplita viata asta cateodata!", a declarat pentru Wowbiz unul dintre muncitorii din cimitir.

Lacrimi si multa durere pentru tanara Aura Ion 

In acelasi accident aviatic si-a pierdut viata si o tanara studenta, Aura Ion, in varsta de 23 de ani, medic rezident la Spitalul Militar. Desi se pregatea pentru prima sa misiune importanta din meseria pe care o urma, destinul ii pregatise, de fapt, altceva.

Victor Alexandru Ion, fratele Aurei, este acum in stare de soc si nu se poate impaca cu ideea ca Aura nu mai este. "Nu mai am lacrimi sa scot, nu mai am niciun gand bun in minte. Am fost socati, nimeni nu avea in minte ca se putea intampla asta", a declarat Victor, fratele Aurei.

"Pe langa tristete si suparare, mai e si ura, regretul si multe altele, fata de viata nedreapta, care iti rapeste ce ai mai drag langa tine. Era incantata de zborul la Oradea.  Era inteligenta, impunatoare, autoritara, blanda, buna. Nu am de zis nimic de rau de ea", a mai spus fratele Aurei.

Citeste si: Moartea lui Adrian Iovan: Reactiile vedetelor la tragica veste

Sursa foto: fanatik.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare