Vedete din Romania

#Regele Mihai sanatate #vedete intern #. regele mihai #showbiz

Ultimele vesti despre Regele Mihai

 

Astazi, Familia Regala a anuntat ca Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu, insotiti de Principesa Maria, se afla pentru cateva zile alaturi de Regele Mihai I, la resedinta privata din Elvetia, pentru a petrece impreuna momente in familie, in zilele care preced marea sarbatoare a Pastelui si in Saptamana Mare.

Cu aceasta ocazie, Familia Regala a anunta ca starea de sanatate a regelui este stabila, acesta fiind supravegheat permanent de o echipa medicala.

“Regele Mihai I este inconjurat permanent de o eminenta echipa medicala, de membri ai Casei Majestatii Sale detasati in Elvetia si de doua maicute ortodoxe. Starea de sanatate a Majestatatii Sale este stabila”, se mentioneaza pe pagina de Facebook a Familiei Regale.

Regele Mihai I - ultimul monarh din tarile Europei de Est, care in 25 octombrie 2016 a implinit 95 de ani - s-a retras din viata publica la inceputul lunii martie a anului trecut, cand Casa Regala a anuntat ca acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica si a fost supus unei interventii chirurgicale la o clinica din Lausanne. 

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului