Vedete din Romania

#Vladimir Gaitan cancer #showbiz #vladimir gaitan

Un alt mare actor, in stare grava!

Starea actorului Vladimir Gaitan (69 de ani), care traieste de ani buni cu o forma rara de cancer al sangelui, se inrautateste! Actorul declara in urma cu trei luni, la inmormantarea bunului sau prieten Marin Moraru,ca urmatorul care va pleca la ceruri va fi chiar el.

“A fost in spital, unde medicii i-au facut toate tratamentele necesare timp de mai bine de o saptamana. Cand a plecat acasa, era in scaunul cu rotile, iar starea lui nu e prea buna. Toata familia e ravasita”, a povestit un apropiat al actorului.

Diagnosticat cu un cancer al sangelui, de 30 de ani, actorul s-a luptat ani intregi cu boala, fara sa se planga si fara sa vrea sa atraga atentia asupra problemelor sale de sanatate.

“Dupa analize s-a descoperit ca am o forma de cancer de sange si mi s-au mai dat 10 ani de trait. Dar uite ca au trecut 27 de ani de atunci si sunt inca in viata. (...) M-am menajat si am incercat sa nu mai fac sport, sa stau cuminte. In tinerete am fost de doua ori in strainatate, pentru tratament. Acum fac unul la Fundeni si tin sa le multumesc celor de acolo. Sunt bine ingrijit, sunt doctori profesionisti. Sotia ma sustine, ea imi aminteste mereu sa iau pastilele”, povestea actorul in urma cu 2 ani, conform click.ro.

„Nu mi-e frica de moarte. Ma crezi ca am stari de depresie si imi doresc sa mor? Am obosit. Vad in moarte o odihna binemeritata. Am fost si sunt un tip foarte activ, dar tot ce vad ca se intampla in jurul nostru imi creaza o stare de nesiguranta si o depresie ingrozitoare. N-am garantia zilei de maine. Uita-te, am o casuta frumoasa, o curticica de 60 de metri. Nu ma gasesti cu zeci de hectare, e doar o casa cu trei dormitoare, dar nu mai pot sa rezist, am scos-o la vanzare pentru ca nu ne mai permitem s-o intretinem”, a mai declarat Gaitan intr-un interviu pentru Adevarul.

Sursa foto: trazneata.radiolynx.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului