Vedete din Romania

# divort elena ionescu #elena ionescu

Un nou divort in showbiz. S-au separat dupa un an de casnicie

Un nou divort in showbizul romanesc. Cantareata Elena Ionescu, ex-Mandinga, s-a despartit de sotul dupa un an si jumatate de mariaj.

 

Cei doi s-au casatorit in primavara anului trecut, cand artista era deja insarcinata. Cu toate ca au devenit parinti, cei doi au decis sa puna punct casniciei lor, deoarece au aparut mai multe neintelegeri intre ei in ultima perioada.

„Da, am divortat! Luna trecuta am decis impreuna cu Dragos de comun acord sa ne despartim. Am vrut sa tinem totul secret pentru ca genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie sa gasim puterea sa mergem mai departe! Ne-am asteptat sa se intample asta? Nu… dar nu suntem nici primii si nici ultimii care se despart. Totul s-a intamplat foarte repede intre noi, ne-am cunoscut, ne-am indragostit si in 6 luni am ramas insarcinata cu Razvanel. Uneori Dumnezeu face lucrurile sa se intample intr-un anumit moment, nimic nu a fost planificat si am iubit fiecare clipa. Ne-am casatorit dupa ce am ramas gravida, dupa doar 7 luni de cand ne cunosteam. Poate a fost putin cam repede, cred ca oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaste. As face lucrurile diferit? Niciodata. Am primit cel mai frumos dar pe care il poate primi o femeie in viata asta, si anume darul de a fii MAMa”, a explicat vedeta.

De asemenea, fostul sot al vedetei a recunoscut ca lucrurile nu mai functionau intre ei: ”Da, este adevarat. Urmeaza sa se finalizeze divortul… Pur si simplu, asa a fost sa fie. Am stabilit amandoi ca este mai bine sa ne separam. Sincer, nu am nici eu un motiv anume. Asa a fost sa fie. Probabil ca s-a stins…. ne-am aprins repede si ne-am stins la fel de repede, glumesc iti dai seama. Vom ramane in relatii foarte bune pentru cel mic… Am vorbit de mai multe ori. Am stat si ne-am gandit amandoi. Totul este ok si vom ramane ok pentru cel mic”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare