Vedete din Romania

#holograf #1 mai #smiley #evenimente 1 mai #vedete 1 Mai #Vama Veche 1 Mai #showbiz #vedete intern

Unde iti poti intalni vedeta preferata de 1 Mai

Peste doar cateva ore incepe pentru multi romani un weekend prelungit. Patru zile si patru nopti vor dura petrecerile din minivacanta de 1 Mai! Iata cateva dintre spectacolele in care iti poti intalni vedeta preferata zilele acestea.


La mare

E drept ca 1 Mai se sarbatoreste cel mai bine pe litoral. Peste 50.000 de turisti vor "inaugura" noul sezon estival la mare, asa ca acolo va fi crema distractiei. Din acest motiv, patronii de cluburi si de terase s-au pregatit din timp si au contractat pentru aceste zile nume grele din showbiz.


Sursa foto: realitatea.net

CITESTE SI:



La Mamaia, intre 1 si 4 mai, au loc doua festivaluri importante. La Sunwaves vor concerta, printre altii, Holograf, What's Up, Mihai Margineanu, DJ Optick si Adrian Iftimie. Loredana le va canta si celor care aleg sa isi petreaca seara de 1 Mai in Club Bellagio.

In schimb, la The Mission vei avea ocazia sa-i intalnesti pe celebri DJ de muzica electronica Luciano, Carl Cox, Loco Dice sau Ernesto Ferreyra.

Daca te afli in vacanta in statiunea Navodari, trebuie sa stii ca acolo vor concerta What's Up, Axinte, Lorenna, Violeta Constantin, Autentic si Sylvie.

Sursa foto: arq.ro

La Vama Veche, in schimb, pana pe 3 mai va avea loc la "Goblin" evenimentul intitulat "Inregistrat in Romania". Daca vei alege spectacolele de aici, vei avea ocazia sa ii asculti pe cei de la Alternosfera, CTC, Suie Paparude, EMIL si Subcarpati. Si tot pentru vamaioti, insa in localul "La Canapele", vor concerta Tapinarii, Fara Zahar, Timpuri Noi si Emisia2.

CITESTE SI:

4 vedete care au afaceri dubioase

Iata suma colosala pe care Antonia o va incasa de la Kanal D!


In Bucuresti

Sursa foto: vestic.ro

Nici cei care raman in Capitala nu vor fi privati de spectacole. Pe Delia, Lora si Red Blondes le poti intalni la Mall Promenada, la o petrecere in aer liber cu mici si bere si de la care nu va lipsi nici muzica lautareasca.

Intre 1 si 4 mai sunt organizate o multime de concerte si in parcurile din Bucuresti. In Titan o vei putea asculta pe Loredana, dar si Alternosfera, Holograf sau pe Smiley, Alina Eremia si Dorian.

In tara

Sursa foto: bronews.com

Daca nu esti din Bucuresti si nici nu pleci la mare de 1 Mai, mai ai cateva variante de distractie. La Cluj-Napoca, spre exemplu, in Euphoria Music Hall vei putea lua parte la un concert Grasu XXL.

Daca iti place muzica rock, trebuie sa dai o fuga pana la Sibiu, unde are loc 1 Mai Rock Festival. Acolo vei putea intalni trupe precum Akral Necrosis, Argus Megere, Whispering Woods sau Handful of Hate.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului