Vedete din Romania

#pantof #incident #fani #One Direction #Harry Styles

Unul dintre membrii trupei One Direction, lovit de o fana cu un pantof

Artistii au parte si de peripetii sau incidente atunci cand se afla pe scena. Unul dintre membrii trupei One Direction a trecut si el printr-un moment mai putin placut. Una dintre fanele sale nu si-a mai putut stapani emotiile si a vrut sa-i lase artistului unul dintre pantofii sai ca suvenir.

Harry Styles, componentul trupei One Direction, a avut parte de un moment neplacut si destul de dureros in timpul unui concert la Glasgow.

Una dintre tinerele admiratoare ale cantaretului nu s-a mai putut abtine si a vrut sa isi manisfeste admiratia pentru acesta aruncand cu unul dintre pantofii sai pe scena.

Harry l-a ridicat si i-a cerut tinerei si celalalt pantof, insa aceasta a gresit directia, iar in momentul in care a aruncat pantoful, acesta l-a nimerit pe Harry exact in zona intima. Artistul nu s-a mai putut tine pe picioare si s-a prabusit pe scena din cauza durerii insuportabile.

Adolescenta, in varsta de 14 ani, si-a cerut ulterior scuze pe site-urile de socializare: "Harry Styles, eu sunt cea care a aruncat pantoful, dar intentia mea nu a fost sa-ti fac rau".

Sursa foto: www.aceshowbiz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare