Vedete din Romania

#andi moisescu #vacanta #copii

Vacanta bio pentru Andi Moisescu

Andi Moisescu si sotia lui, Olivia Steer , i-au luat pe cei doi copii si au petrecut impreuna prima vacanta in patru colindand Europa. Locul in care au poposit cel mai mult a fost un resort bio din Germania.

Timp de doua saptamani, Andi, Olivia si cei doi fii ai lor, David si Luca, au colindat Ungaria, Austria si Germania. Resortul bio construit special pentru copii a fost o destinatie foarte placuta si pentru parinti.

"Tara de nicaieri a lui Peter Pan exista. Am descoperit-o noi. Undeva la tara, intr-o zona de munte, la marginea padurii, in Germania. Un resort bio special creat pentru copii. O poveste adevarata, o lume de basm, in care pana si noi, parintii, ne-am distrat si, in mod surprinzator, caci n-am avut niciun ajutor alaturi de noi, ne-am odihnit", a marturisit Andi Moisescu, citat de Ziarul ring.

Copiii s-au jucat in voie printre castelele de poveste, o corabie in marime naturala si piscina decorata in stilul unei pesteri a piratilor.

Pentru ca si parintii merita o distractie doar pentru ei, Andi si sotia lui au oprit in Budapesta pentru un concert al lui BB King.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului