Vedete din Romania

#adrian pintea #lavinia pintea #sotie adrian pintea

Vaduva lui Adrian Pintea: "Niciun barbat n-a putut sa-i ia locul lui Adrian"

Lavinia Pintea , sotia regretatului actor Adrian Pintea nu se poate resemna cu ideea ca el nu-i mai este alaturi si nu poate accepta un alt barbat in viata sa.

Chiar daca au trecut aproape cinci ani de cand si-a pierdut sotul, Lavinia Pintea prefera o viata solitara si isi indreapta atentia spre studii, deoarece este anul al doilea de rezidentiat in psihiatrie .

"Nu exista alt barbat in viata mea, traiesc spiritual, curat si ma hranesc cu vise. Pe Adri il visez foarte des, face parte din fiinta mea, este adanc inradacinat in subconstientul si in sufletul meu . Eu sunt linistita la Craiova, intr-o casa mare, frumoasa, cu o gradina in care respir liber, asa cum visa candva Adrian pentru noi doi", a declarat Lavinia, in exclusivitate pentru ziarul Click.

Actorul Adrian Pintea a murit pe data de 8 iunie 2007, la varsta de 53 de ani. El suferea de ciroza si urma sa fie supus unui transplant, insa din cauza insuficientei cardiace nu a mai ajuns la operatie.

Sursa foto: click.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului