Vedete din Romania

#Valentina Pelinel tata copil #Valentina Pelinel dezvaluiri # Valentina Pelinel sarcina #valentina pelinel

Valentina Pelinel: “Am ramas insarcinata intr-un cadru mai mult sau mai putin atipic”

De la inceputul anului, de cand a anuntat ca este insarcinata, Valentina Pelinel si-a tinut la curent fanii cu schimbarile prin care trece! Nu a oferit insa nicio informatie despre tatal bebelusului, desi numele lui Cristi Borcea a tot fost vehiculat. De curand, Valentina Pelinel a recunoscut ca a ramas insarcinata „intr-un cadru mai mult sau mai putin atipic”. Dezvaluirile ei ar putea alimenta zvonurile potrivit carora blonda a ramas gravida prin inseminare artificiala sau in camera conjugala de la puscarie.


"Fiecare om are povestea lui si evident ca, de cele mai multe ori, aparentele insala. Dar nu am fost niciodata tipul de persoana care simte nevoia sa se justifice, uneori nici macar sa se apere, pentru ca sunt foarte sigura pe mine si imi creez propriul univers, unde e bine. Faptul ca am ramas insarcinata cand mi-am dorit, intr-un cadru mai mult sau mai putin atipic (depinde de mentalitate), pe mine m-a facut foarte puternica si fericita. Nu sunt singura si nu voi mai fi niciodata, pentru ca acum, bebelus poznas e cu mine si simt ca ma sprijina, comunica cum poate cu mine; iar eu vorbesc nonstop cu el, ca si cu un om matur, ca celui mai de pret confident, in afara de Dumnezeu. Lucrurile se vor lamuri in timp, ca adevarul iese mereu la iveala si eu sunt o persoana asumata. In loc sa arunc cu noroi in oameni, sa judec si sa ma cred atotstiutoare, eu am preferat sa imi canalizez energia constructiv si mi-am dezvoltat foarte bine sistemul de autocontrol si autoparare. Adevarul suprem despre viata mea nu il detine nimeni, pentru ca ce simt si ce traiesc, ce imi doresc cu adevarat si ce gandesc, stiu doar eu. (…)

Sarcina m-a maturizat, m-a implinit ca femeie si m-a facut mai puternica. Centrul Universului MEU e bebelus poznas si pentru el, trebuie sa invat sa fiu mai buna, mai intelegatoare, mai responsabila, pentru ca e un suflet care depinde de mine. El e comoara mea si nimic din ce am realizat pana acum nu poate sa se compare cu ceea ce simt acum; si e doar inceputul… Fiecare lovitura din burtica imi trezeste emotii, ma face sa ma simt femeie. il ador, il iubesc atat de tare si ma rog mereu sa vina pe lume sanatos. El este esenta vietii mele si sper sa fiu o mama buna”, a spus ea, pentru site-ul femeide10.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului