Vedete din Romania

#divort #sarcina valentina pelinel #valentina pelinel

Valentina Pelinel asteapta divortul! Plange in fiecare zi!

Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata la inceputul acestui an, insa nici pana acum nu a declarat cine este tatal copilului, desi toata lumea banuieste ca este fostul actionar dinamovist, Cristi Borcea.

Motivul pentru care Valentina tine secret numele tatalui este faptul ca asteapta ca acesta sa-i asume raspunderea pentru copil si sa divorteze. Este un pact facut de cei doi si se pare ca Valentina nu are foarte multa incredere in viitorul tata al copilului, dupa cum declara o sursa din anturajul vedetei.

"Valentina stie ce vrea, unde se afla si ce i s-a promis. Pana nu va exista un divort, nu-si va asuma nimic. I-a spus si lui. Pana nu va redeveni un barbat liber, va ramane doar barbatul cu care a ramas insarcinata si abia dupa tatal oficial al copilului ei. Nu e vorba ca vrea sa-i forteze mana, dar este o decizie pe care au luat-o impreuna", a dezvaluit o sursa din anturajul vedetei pentru libertatea.ro.

Mai mult, se pare ca fostul menechin international, desi incearca sa para fericita si lipsita de griji, plange in fiecare zi!

"Toate presiunile venite din afara o afecteaza. Vrea sa para puternica, dar nu poate. Nu cred ca este zi de la Dumnezeu in care sa nu planga. Probabil ca suna ciudat, dar se gandeste si la Alina si, mai mult, se pune in locul ei. De fapt, sunt cam in aceeasi pozitie acum. Lupta amandoua pentru tatal copiilor lor", sustine aceeasi sursa.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului