Vedete din Romania

#Valentina Pelinel Milan #Valentina Pelinel copii #vedete intern #valentina pelinel #showbiz

Valentina Pelinel, insarcinata din nou? “O sa fiu o mamica vesela cu doi copii”

De Craciun, Valentina Pelinel a fost darnica jurnalistii si a oferit un interviu in care a vorbit deschis despre relatia cu Cristi Borcea. Valentina Pelinel a lasat sa se inteleaga ca asteapta cat mai repede si al doilea copil.

„Mi-ar fi placut sa fie alaturi de noi tati. Dar, cum nu se poate, o sa fie alaturi de noi cu sufletul. E primul Craciun al lui Milan, asa ca o sa fie special. Intotdeauna o sa fie cadoute pentru el sub brad si il asteptam acasa. Pana acum n-am reusit sa primim nici macar 24 ore ca sa-l botezam pe Milan dar raman optimista cum ma stiti si sper, totusi, sa se intample o minune si sa vina acasa cat mai repede. Ne-am fi dorit tare sa-l botezam pe Milan, evident, pentru ca deja are sase luni dar in acelasi timp nu am vrut sa-l botez fara tata. Trebuie sa fie alaturi de tatal lui intr-o zi atat de importanta. Noi n-am putut sa facem botezul, cum sa vorbim de nunta. Botezul la biserica e cea mai importanta zi din viata unui om, crestinarea lui, nu petrecerea, asa ca trebuie sa-i acorzi atentia necesara, n-as amesteca cu altceva. Cristi il adora pe Milan, el adora copiii in general si are mare grija de ei. Pentru el, copiii sunt pe primul loc, ca mama, apreciez chestia asta. Adica nu m-as supara sa nu fiu eu pe primul loc si copilul, chestia asta te flateaza, nu poti sa te superi”, a marturisit Valentina Pelinel conform Cancan.

“Pot sa spun doar ca noi intotdeauna am stiut ce vrem si ca ne iubim cu adevarat si indiferent de obstacole nu ne-a clintit nimic. Nimeni si nimic. Sa stii ca nimic frumos nu se intampla simplu. E si o vorba „lucrurile frumoase se intampla celor care au rabdare”, daca ceva e sa fie al tau, o sa fie in viata asta..... deci, cred ca fiecare oala are capacul ei. Poate intr-o zi o sa povestim impreuna treaba asta, dar deocamdata nu e momentul. Eu stiu ce simtim noi si nu gandesc asa ca sunt optimista, nu pesimista. in viata speri ca totul o sa fie bine, altfel ce poti sa faci, sa stai singura in casa si sa te gandesti ca te poti desparti de orice persoana ar fi. Traiesti momentul si ce ti-e scris aia o sa ti se intample, dar eu zic ca o sa fie foarte bine. O sa fiu o mamica vesela cu doi copii si cu barbatul iubit langa ea. Ideea e ca imi plac copiii si mi-as mai dori, normal. Nu stiu sa-ti spun cand, cum, dar de ce nu, cand ma uit la Milan e cea mai mare bucurie”, a mai marturisit Pelinel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare