Vedete din Romania

#sarcina valentina pelinel #vedete intern #valentina pelinel #showbiz

Valentina Pelinel, marturisiri despre tatal copilului inainte sa nasca

De cand a anuntat ca este insarcinata, Valentina Pelinel nu mai are liniste! La fiecare aparitie, este intrebata despre tatal copilului sau. Iata care sunt ultimele declaratii in acest sens!

Intoarsa recent din SUA, Valentina Pelinel a facut noi marturisiri despre sarcina la “Teo Show”. 

"E un baietel bun, mi-a lasat talia asa cum e. Am luat 10 kilograme. Nu sunt speriata. O sa mai iau cateva kilograme pana o sa nasc. E normal sa iau in greutate. Mananc mai mult fiindca vreau copilul sa fie sanatos, s-a marit volumul de sange, am retentie de apa. Ceea ce fac eu e special pentru femeile insarcinate. Ma pregatesc pentru o nastere naturala", a spus fostul fotomodel.

Intrebata daca va dezvalui identitatea tatalui copilului sau, ea a declarat: “Nu stiu de ce sarcina mea a devenit subiect national. Fiecare incearca in felul lui sa formeze un puzzle, puzzle-ul vietii mele. Am sperat sa se potoleasca. S-au spus multe lucruri neadevarate. Eu nu mi-am pus niciodata viata pe tapet. Niciodata nu mi-am spalat rufele in public si nu am raspuns nici la razboaie”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului