Vedete din Romania

#copii vedete #stefan banica jr #liviu varciu #monica gabor

Vedete ai caror copii le calca pe urme

Multe dintre vedete au declarat ca nu si-ar indemna copiii sa urmeze aceeasi cariera ca si ele. Totusi, in multe dintre cazuri, copiii celebritatilor ajung sa devina la randul lor la fel de cunoscuti precum parintii. Iata cateva vedete ai caror copii le calca pe urme.

1. Liviu Varciu

Cantaretul Liviu Varciu lucreaza intens la un nou album. Cu aceasta ocazie, fiica sa, Carmina, s-a hotarat sa ii faca o surpriza artistului. Ea s-a postat in studioul tatalui sau si, acompaniata de colegii acestuia, i-a demonstrat ca are talent.

Carmina, in varsta de 11 ani, isi doreste si ea cu ardoare o cariera muzicala, la fel ca tatal sau, asa ca in curand am putea asculta un duo inedit intre cei doi.

Liviu Varciu a fost extrem de emotionat de prestatia fiicei sale, chiar daca la inceput parea ca o asculta prin prisma unui critic.

2. Stefan Banica Jr

Cantaretul Stefan Banica Jr l-a introdus si pe fiul sau, Radu-Stefan, in lumina reflectoarelor in urma cu noua ani, cand a aparut in videoclipul "Doar o data-i Craciunul". Anul acesta, artistul a filmat un nou videoclip alaturi de fiul sau, "Alerg printre stele", o melodie in colaborare cu Pacha Man.

Micutul Stefan pare la fel de talentat ca si tatal sau, asa ca nu este exclus sa ii calce pe urme tatalui sau in curand.

3. Monica Gabor

La inceputul lunii august, fiica Monicai Gabor a participat la o defilare de moda pentru copii ce a avut loc in statiunea Mamaia. Micuta Irina s-a simtit extrem de bine si a intrat rapid in acest rol.

In cadrul acestei prezentari de moda a avut loc si un concurs de Mini Miss si Mister Litoral la care a participat si Irina. Ea a trecut cu brio cele doua probe, cea a costumelor de baie si cea a tinutelor elegante, in urma voturilor micuta castigand chiar si premiul FTV Model.

Si mama sa, Monica Gabor, si-a facut un debut timid in modelling, in urma cu cinci ani, devenind insa rapid una dintre cele mai apreciate modele din Romania. Monica a prezentat prima sa colectie pe scena FashionTV, la Bucharest Fashion Week.




Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare