Vedete din Romania

#vedete #gerard butler #madalina ghenea #iulia vantur #Salman Khan #vedete relatii #barbati celebri

Vedete autohtone care au relatii cu barbati celebri

Frumusetea vedetelor romance a reusit sa ii impresioneze chiar si pe unii dintre cei mai ravniti barbati din lume. Tinere, ambitioase si avand ca principal atu o imagine de zeita, multe dintre compatrioatele noastre au ajuns rapid la inima unor barbati celebri, sarmanti si foarte bogati. Iata cateva dintre vedetele autohtone care au relatii cu staruri de peste Ocean la care viseaza orice femeie. 

1 Iulia Vantur

Unul dintre cele mai recente exemple in acest sens il reprezinta relatia recent dezvaluita de presa indiana dintre Iulia Vantur si celebrul actor indian Salman Khan. Potrivit jurnalistilor indieni, Iulia Vantur ar avea o relatie cu renumitul actor de aproape doi ani, fapt ce explica acum desele vizite pe care vedeta le-a tot facut in ultima perioada in India.

Surse apropiate celor doua vedete au declarat chiar ca Salman Kahn este impins de la spate de rude sa o ceara cat mai repede in casatorie pe frumoasa romanca.

2 Madalina Ghenea

Romanca Madalina Ghenea a devenit cunoscuta mai intai ca model, iar incet-incet ea a reusit sa performeze intrand chiar si in lumea cinematografiei. Frumusetea Madalinei a fost rapid remarcata, mai intai de celebrul actor Leonardo DiCaprio, relatie pe care ea nu a recunoscut-o insa niciodata. Mai tarziu, Madalina l-a cucerit si pe unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood, Gerard Butler, cu care are o relatie de aproape un an.

Desi in ultima perioada tot apar zvonuri ca relatia lor s-ar fi incheiat, cei doi nu au facut insa nicio declaratie oficiala in acest sens. Actorul american a fost primul care a facut pasul in a recunoaste relatia cu Madalina, despre care a spus ca este o femeie speciala si de care s-a indragostit nebuneste.

3 Monica Gabor

Dupa o relatie esuata alaturi de omul de afaceri Irinel Columbeanu, Monica Gabor a plecat in Statele Unite ale Americii pentru a incepe o noua viata. Desi initial si-a dorit sa isi faca aici o cariera in modelling, Monica si-a schimbat rapid prioritatile dupa ce l-a cunoscut pe milionarul chinez Mr Pink, cu care are o relatie de aproape doi ani. Acum, Monica Gabor se ocupa de afacerile iubitului sau si vine in Romania doar pentru a-si vizitia fiica, Irina, pe care o are impreuna cu fostul sau sot, Irinel Columbeanu.



Sursa foto: bravonet.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare