Vedete din Romania

#dieta dukan #diete #cura de slabire #vedete #probleme sanatate #spasmofilie

Vedete care au avut probleme de sanatate din cauza dietelor

Perfectiunea este una dintre marile obsesii ale vedetelor. Pentru a avea un corp de invidiat, atat de apreciat si promovat de lumea mondena, vedetele sunt in stare sa ia cele mai drastice masuri atunci cand cantarul le arata in plus chiar si cateva sute de grame. Iata cateva celebritati care s-au confruntat cu mari probleme de sanatate din cauza dietelor severe pe care:


1. Nico, criza de spasmofilie din cauza dietei Dukan

Pentru ca dieta Dukan, care presupune un regim alimentar bazat pe proteine, a devenit una dintre cele mai apreciate si miraculoase cure de slabire, cantareata Nico a adoptat-o si ea. Vedeta a marturisit insa ca aceasta dieta nu a dat roade in cazul sau si, mai mult, i-ar fi creat mari probleme de sanatate.

"Dieta Dukan nu a functionat la mine. Am pus 4 kilograme si am facut si o criza de spasmofilie cumplita, m-am speriat cumplit. Cred ca e vorba si de gena pentru ca mamica mea a fost plinuta si se pare ca o mostenesc", a declarat artista.

Vedeta a recunoscut insa ca a continuat sa tina un regim alimentar, din care a exclus in totalitate painea, insa mai are zile in care isi permite cateva placeri culinare.

"Am terminat de mult cu painea. Aveam perioade cand mancam o paine pe zi, acum nu imi vine sa cred cand ma gandesc. Insa o data pe saptamana mananc o miniamandina, prajitura mea preferata. Nu ma pot abtine. Totul este sa faci sport, sa iesi in parc cu bicicleta, orice", a mai spus vedeta.


2. Ashton Kutcher

Chiar si barbatii din showbiz iau masuri atunci cand simt ca incep sa piarda lupta cu kilogramele. Celebrul actor Ashton Kutcher a marturisit in urma cu putin timp ca a ajuns la spital din cauza unei diete drastice, bazata doar pe fructe, nuci si seminte.

"Dieta mi-a cauzat serioase probleme de sanatate. Am fost nevoit sa merg la spital. Durerea era insuportabila”, a recunoscut Ashton Kutcher, potrivit heraldsun.com.


3. Simona Gherghe

Desi nu a aratat niciodata ca ar avea probleme cu greutatea, Simona Gherghe a recunoscut ca a incercat sa slabeasca cu ajutorul unor pastile, care i-au facut insa foarte mult rau.

"Am luat pastile de slabit. Am slabit sapte kilograme in timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap! A fost o furtuna in corpul meu. Mi-era rau, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimanui! Pe ambalaj scria ca sunt pastile pe baza de plante. Dar ce mi s-a intamplat mie nu doresc nimanui", a declarat Simona Gherghe.



Sursa foto: meme.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare