Vedete din Romania

#parinti #vedete #relatii #gabriela cristea #stiri monden # stiri andreea mantea # stiri gabriela cristea

Vedete care au despartit cupluri pe cale sa devina parinti

Caile dragostei sunt extrem de intortocheate atunci cand vine vorba despre vedete. Impacari, despartiri si infiripari de iubiri total neasteptate apar in fiecare zi in peisajul monden romanesc. Totusi, anul 2013 s-a remarcat anul acesta in lumea mondena prin numeroase despartiri, in aceasta categorie intrand si cateva vedete, care, pentru fericirea lor, au despartit cupluri solide, pe cale sa devina parinti. Iata cateva dintre acestea:

1. Raluca Sandu

Fiica presedintelui Federatiei Romane de fotbal, Raluca Sandu, a fost intr-o situatie usor inversa. Ea a avut o relatie de aproape un an cu omul de afaceri Ciro Castellano. Desi toata lumea se astepta ca fosta tenismena sa se casatoreasca, mai ales ca ramasese insarcinata, cu doar doua luni inainte sa nasca Raluca a fost parasita de Ciro, care avea, se pare, o relatie paralela cu o alta femeie.

2. Gabriela Cristea

De cateva saptamani, realizatoarea TV Gabriela Cristea pare sa isi fi gasit linistea, dupa divortul de Marcel Toader, in bratele unui barbat mai tanar decat ea cu cinci, Tavi Clonda, care este si solistul bandului emisiunii "Te vreau langa mine".

Ceea ce complica aceasta relatie este insa faptul ca Tavi a avut o relatie de sapte ani cu o tanara, care in acest moment ar fi insarcinata intr-o luna si jumatate, potrivit cancan.ro. Totodata, surse apropiate cantaretului au declarat ca, de fapt, Tavi nici nu s-ar fi despartit inca de iubita sa, Alexandra.

"Tavi are o iubita de multi ani, vreo sapte. Recent, m-am vazut cu ei. De cand ne cunoastem, peste tot vine cu iubita lui. E un baiat OK, fidel, canta bine. Nu umbla asa, teleleu! Acum, nu stiu ce e in familia lor, dar nu i-am vazut sa aiba vreun conflict. De Gabriela nu am auzit nimic niciodata, nu l-am vazut in viata mea cu ea", a marturisit un prieten al cuplului.

3. Andreea Mantea

Prezentatoarea TV Andreea Mantea a fost si ea marul discordiei pentru doi tineri care se pregateau sa devina parinti. Este vorba despre omul de afaceri Andrei Tardea, cu care vedeta a avut o relatie pasionala pentru un an. Pentru ca s-a indragostit innebuneste de Andreea Mantea, Andrei Tardea si-a parasit atunci sotia insarcinata, ajungand sa sustina chiar ca micutul pe care il astepta aceasta nu este, de fapt, al lui.

Sursa foto: vedeteblog.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare