Vedete din Romania

#andreea marin #marijuana #teo trandafir #vedete televiziune

Vedete care au revenit pe micul ecran dupa ani buni de pauza

Daca unele persoane abia asteapta sa iasa in evidenta si sa ajunga celebre, unele vedete abia asteapta sa se retraga din lumina reflectoarelor, istovite parca de lumea mondena agitata si plina de interese. Insa, odata intrate intr-un con de umbra, si aceste celebritati revin asupra deciziei lor, deoarece lumea showbizului este pur si simplu ca un drog, care pune stapanire pe mintea si intreaga ta viata. Iata cateva vedete care au renuntat la cariera lor publica, insa au revenit la pasiunea lor, dupa ani buni de pauza.

1. Teo Trandafir

Unul dintre cele mai recente exemple in acest sens l-a oferit realizatoarea TV Teo Trandafir, care a revenit pe micul ecran dupa aproximativ cinci ani de pauza. Vedeta se implicase, inainte de a se retrage din televiziune, in foarte multe proiecte, inclusiv in politica.

Dupa aceasta perioada agitata din viata ei, Teo Trandafir s-a confruntat mai apoi cu grave probleme de sanatate, fiind chiar la un pas de moarte din cauza unei pancreatite acute.

Recent insa, Teo Trandafir a revenit pe micul ecran cu o noua emisiune de divertisment, la Kanal D. Suma pentru care Teo a acceptat sa revina in showbiz nu este una deloc de neglijat. Potrivit unor surse din cadrul postului patronat de turci, vedeta incaseaza un salariu lunar de 20.000 de euro.

2. Marijuana

Tanara cantareata Marijuana, celebra in anii '90, s-a retras din peisajul monden romanesc dupa ce a ramas prima oara insarcinata. Artista a avut o viata tumultuoasa, din cauza neintelegerilor cu tatal sau, dar si a firii sale extrem de libertine.

Desi a mai incercat sa revina in muzica in anul 2011, norocul nu i-a suras. Vedeta s-a retras din muzica, s-a casatorit, dar la scurt timp a si divortat, desi ea ramasese insarcinata.

In ciuda acestor greutati, Marijuana a lansat in aceasta vara o noua melodie "Hei", cantata impreuna cu hip-hoperul 6ase:6ase. Noua piesa a Marijuanei beneficiaza si de un videoclip.



3. Andreea Marin

In aceasta toamna isi pregateste revenirea pe micul ecran si Andreea Marin. Realizatoarea TV a renuntat la lumea divertismentului in momentul in care a venit pe lume fiica sa, Violeta, in varsta de 6 ani. Desi a mai avut o emisiune la postul RTV, aceasta colaborare a fost una de scurta durata. Acum insa, Andreea Marin vine cu un nou format de emisiune la TVR.



Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare