Vedete din Romania

#vacanta #accidente #nicoleta luciu #serban huidu #vedete accidente

Vedete care au suferit accidente in vacante

Desi isi permit vacante luxoase, in care pericolul sa nu le pandeasca la tot pasul, multe dintre vedetele autohtone se avanta in experiente unice, care le expun accidentelor. Dorinta de relaxare se imbina cu necesitatea adrenalinei pentru multe dintre celebritatile noastre. Iata cateva vedete care au ramas cu amintiri neplacute in urma unor accidente suferite in timpul vacantelor.

1. Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu s-a intors recent dintr-o vacanta petrecuta in Cipru, alaturi de intreaga familie. Vedeta si-a dorit in aceasta vacanta sa incerce si experienta calariei pe o camila. Ideea insa nu a fost una tocmai buna, deoarece ea a cazut de pe camila, ranindu-se grav la mana si pricopsindu-se si cu patru coaste fracturate. Acum, Nicoleta are un nou accesoriu, un ghips de toata frumusetea, insa acest lucru nu o impiedica sa isi desfasoare activitatea intr-un ritm normal.

"Intr-o seara, am fost la parcul de camile, iar camila pe care ma urcasem eu s-a speriat din cauza unui zgomot puternic. Am incercat sa ma tin, dar nu am reusit si am cazut. Nu puteam sa respir, am ajuns la Urgenta, unde am ramas internata, am facut multe analize, radiografii, pentru ca mi-am rupt mana si mi-am fracturat patru coaste. Bine ca nu a fost mai rau", a declarat Nicoleta Luciu.

2. Serban Huidu

Moderatorul TV Serban Huidu a suferit si el un accident extrem de grav in timpul unei vacante la schi in Austria. Vedeta a incercat sa evite niste copii care erau pe partie si s-a lovit puternic de niste copaci. Serban Huidu a fost in coma indusa si si-a revenit cu greu dupa acest incident.

3. Catalin Crisan

Cantaretul Catalin Crisan a fost si el victima unui accident in vacanta. Ghinionul sau a venit insa pe cand acesta se intorcea dupa o escapada cu familia la munte anul trecut, cand a fost implicat intr-un accident rutier pe DN1.

"Suntem vii, atat eu cat si sotia mea. Asta conteaza. Eu am avut 78 de kilometri la ora, nu eram in localitate, mergeam linistit pe banda 1, masina aceea stationa si practic a semnalizat si in secunda aia a si virat stanga, intrand pe sensul meu de mers, dorind sa depaseasca linia continua, sa faca stanga", a declarat artistul.



Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare