Vedete din Romania

#adelina elisei #ileana lazariuc #vedete inetern #vedete promitatoare #Cristiana Raduta

Vedete care promiteau si de care nu am mai auzit insa nimic

In fiecare zi, o noua vedeta isi face aparitia in lumina reflectoarelor, insa multe dintre acestea dispar la fel de repede, chiar daca la inceput pareau ca au in fata un viitor promitator. Iata cateva vedete autohtone despre care nu ai mai auzit nimic, desi promiteau o cariera de succes.

1. Cristiana Raduta

Cristiana Raduta si-a facut debutul in lumea muzicala romaneasca in anul 2002. Era o tanara ambitioasa, talentata si cu mari sanse sa se afirme in lumea showbizului romanesc. Pe langa toate acestea, Cristiana Raduta avea si o frumusete aparte, foarte naturala, care deborda insa de senzualitate. Cu toate acestea, putini barbati au reusit sa ii intre in gratii.

Piesa cu care a cucerit publicul a fost "Amor, amor". Aceasta melodie a beneficiat totodata si de unul dintre cele mai scumpe videoclipuri din acea vreme, la inceputul anilor 2000. Acesta a costa 50.000 de euro.



Desi castigase popularitate, Cristiana Raduta a disparut insa brusc din lumina reflectoarelor. Ea s-a casatorit cu un prosper om de afaceri si a renuntat la cariera muzicala pentru viata de familie.



Potrivit wowbiz.ro, Cristiana Raduta revine in Romania din cand in cand pentru ca are o colaborare cu Teatrul Metropolis, unde joaca alaturi de Adela Marculescu, Damian Crasmaru si Lucian Ghimisi, in "Floare de cactus", in regia lui Alice Barb.

Cristiana Raduta este acum complet schimbata. Este tunsa scurt, iar trecerea anilor a lasat cateva urme pe fata si corpul sau.

2. Ileana Lazariuc

Ileana Lazariuc, fiica cantaretei Anastasia Lazariuc, si-a facut debutul in lumea modellingului la varsta de 15 ani. Frumusetea sa speciala si talentul muzical, dar si actoricesc de care dadea dovada Ileana au fost apreciate de public rapid. In anii '90, Ileana Lazariuc era una dintre cele mai populare vedete feminine, ocupand mai mereu primele pagini ale ziarelor. Odata ce l-a cunoscut insa pe Ion Ion Tiriac, fiului omului de afaceri Ion Tiriac, Ileana Lazariuc a renuntat la viata mondena si s-a dedicat in totalitate familiei.

3. Adelina Elisei 

Adelina Elisei abia ce isi facuse debutul ca prezentatoare TV la un post de televiziune de renume, ca a si disparut din lumina reflectoarelor dupa ce l-a cunoscut pe fotbalistul Cristian Chivu. Adelina Elisei era o tanara carismatica, cu mari sanse sa castige popularitate la pupitrul stirilor, insa a preferat o viata linistita, alaturi de Cristi Chivu la Milano.



Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare