Vedete din Romania

#amanti vedete #vedete intern #lora #oana zavoranu #showbiz #andreea balan

Complotul amantilor. Vedete care s-au aliat cu dusmanul

Incurcate sunt caile showbizului, asta e clar! Daca toata lumea se asteapta ca tradarile sa aiba si ele ceva din firescul lucrurilor, ei bine, in lumea mondena, ranitii in amor isi dau mana cu tradatorii. Iata cele mai concludente exemple!

Fostii Oanei Zavoranu s-au imprietenit

Sursa foto: ziaremondene.ro

Sursa foto: cancan.ro

Tudy, barbatul pentru care Oana Zavoranu s-a despartit de Pepe dupa 7 ani de mariaj, ar incerca sa se intoarca la bruneta, dar nu oricum, ci imprietenindu-se cu Alex, tanarul palestinian de care starleta s-a despartit de curand, scrie click.ro.

Se pare insa ca Tudor Ionescu, zis Tudy, n-a nimerit chiar persoana potrivita. Alex s-a scandalizat atunci cand a aflat ca politicianul vrea sa ia legatura cu el si i-a trimis un mesaj prin care il pune la punct. "Ma surprinde tupeul cu care un asa zis «barbat» pentru care Oana a renuntat la casnicie si si-a pus toata lumea in cap (...) are tupeul si nesimtirea si vrea sa fie prieten cu unul care chiar stie sa lupte pentru dragostea ei. In locul tau mi-ar fi rusine ca nu am incercat sa lupt pentru cea mai minunata femeie. Sper sa nu ma mai deranjezi niciodata", i-a transmis Alex lui Tudy.

CITESTE SI:

Prima reactie publica a lui Mihai Nesu dupa decesul tatalui sau
Legatura incredibila dintre Andra si Dan Balan!
"Amanta" lui Dani Otil ar face orice sa isi indeplineasca acest vis. Uite ce a ajuns sa faca la Antena!

Andreea Balan si Misty, complot impotriva lui Keo


Sursa foto: spynews.ro

Andreea Balan a suferit enorm atunci cand a aflat ca iubitul sau, cel alaturi de care traise vreme de 8 ani, a tradat-o cu o mai tanara artista. Dar n-a trecut mult, si blondina s-a aliat tocmai cu cea care i-a distrus relatia pe care o avusese cu Keo. Asa se face ca Andreea si Misty s-au imprietenit si au ticluit un plan diabolic.

"Dupa ce am parasit apartamentul lui si m-am intors acasa, Andreea m-a sunat si mi-a zis sa-l punem la zid. Nu am putut sa fac asta. Am stat cateva ore de vorba cu Andreea. Am discutat foarte mult, inclusiv ce faceam cu el in pat. Ea m-a intrebat si mi-a povestit si ea. Am vorbit ca intre fete. Chiar mi-a spus ca, daca nu ii fac anumite lucruri, oricum ma va lasa", a spus Misty pentru wowbiz.ro.

Lora si Doinita Oancea, prietenie din interes?



Sursa foto:d evoratormonden.ro

Povestea divortului dintre Lora si comediantul Dan Badea a dat nastere la numeroase speculatii privind posibilele motive ale rupturii. Cei doi au declarat ca programul incarcat pe care il au i-ar fi instrainat, insa gurile rele sustin ca la mijloc ar fi vorba de un barbat, nimeni altul decat sotul celei mai bune prietene ale Lorei, actrita Doinita Oancea. Ionut Ghenu este tour-managerul Lorei si cel care se afla mult timp in preajma artistei. Cele doua prietene au negat afirmatiile, insa divortul s-a concretizat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare