Vedete din Romania

#vedete #cosmina pasarin #alex velea #Florin Dumitrescu #Masterchef #show-uri talente

Vedete care s-au remarcat dupa ce au participat la show-urile de talente

Lumea showbizului romanesc se reinventeaza si se imbogateste cu noi vedete pe zi ce trece. Una dintre cele mai noi modalitati prin care poti cunoaste rapid succesul este participarea la unul dintre numeroasele show-uri de talente pe care televiziunile romanesti le-au preluat de peste Ocean in ultimii ani. Drept dovada ca aceste emisiuni sunt aducatoare de succes sunt si cateva nume destul de importante din showbizul romanesc.

1. Concurentii de la "MasterChef" au ajuns sa lucreze in restaurante celebre

Concursul culinar "MasterChef" de la Pro TV a fost pentru multi dintre concurentii pasionati de gatit o sansa de lansare in aceasta cariera. Chef Florin Dumitrescu, cel mai tanar jurat al acestei emisiuni, le-a acordat o mana de ajutor in acest sens. Primii care au reusit sa isi pune pe picioare propria afacere dupa ce au lucrat alaturi de Florin Dumitrescu au fost concurentii Bogdan Alexandrescu si Alex Petricean. Acum, renumitul chef i-a luat sub aripa sa ocrotitoare si pe alti trei fosti concurenti ai emisiunii "MasterChef": Mihai Toader, Ionut Iancu si Razvan Oana.

"Razvan Constantin Oana, baiatul cu ciulinii de mare din preselectiile de anul acesta, lucreaza in Galati intr-o bucatarie care imi poarta semnatura, cu doua locatii - pub-ul Union Jack si restaurantul Flow. In Bucuresti, in schimb, Mihai Toader si Ionut Iancu sunt angajati la restaurantul Goccia, unde deja isi petrec aproape tot timpul", a marturisit chef Florin.

2. Alex Velea

Alex Velea este in prezent unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. El a inceput sa cante inca de la varsta de 9 ani, insa a reusit sa intre cu adevarat in lumina reflectoarelor dupa ce a participat la emisiunea muzicala Star Factory din 2003. De asemenea, si participarea la emisiunea "Big Brother" l-a ajutat destul de mult in ascensiunea rapida in cariera. Talentul muzical a fost rapid remarcat de numerosi artisti, precum Anda Adam si Anna Lesko, care i-au propus sa colaboreze.




3. Cosmina Pasarin

Cosmina Pasarin, o prezenta destul de extravaganta a showbizului romanesc, a reusit sa se remarce din multime dupa ce a participat la emisiunea "Vara ispitelor". Pe atunci, vedeta avea doar 19 ani, insa avea o indrazneala iesita din comun. Imediat dupa terminarea acestei emisiuni, Cosmina Pasarin a primit numeroase oferte pentru moderarea unor emisiuni de divertisment, precum "Zanga Party". Ea si-a facut debutul si ca actrita, aparand in cateva episoade din serialul "La Bloc".



Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare