Vedete din Romania

#mihaela radulescu #christina aguilera #andreea marin #serban huidu #oana zavoranu #dispute vedete #vedete razboi

Vedete care se afla in razboi de cativa ani

Viata vedetelor este una palpitanta, care vine in fiecare zi cu noi surprize. Cele mai multe necazuri din lumea mondena au loc din pricina competitivitatii acerbe intre vedete. Lupta pentru a fi cel mai bun pare sa fie visul tuturor celebritatilor, astfel, din aceasta cauza, multe dintre vedetele autohtone si-au declarat razboi, improscand cu noroi una in cealalta de fiecare data cand au ocazia. Iata cateva cupluri de vedete care se contreaza de cativa ani.

1. Oana Zavoranu si Serban Huidu

Oana Zavoranu si Serban Huidu se afla de ani buni in razboi. Atacul a pornit din partea realizatorului TV, care nu a ezitat niciodata sa o puna la punct pe Oana in cadrul emisiunii pe care o modera la Prima TV, alaturi de Mihai Gainusa, "Cronica Carcotasilor".

La randul sau, Oana Zavoranu nu s-a lasat nici ea mai prejos, mai ales din cauza firii sale extrem de vulcanice. Chiar si in momentul in care realizatorul TV a avut teribilul accident in Austria la schi, Oana Zavoranu nu a lasat garda jos. Ea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj extrem de acid la adresa realizatorului TV.

"Sportul asta nu poate fi facut de orice prost. Are si el mandria lui si nu poate orice dobitoc, orice cretin sa-l faca. Dumnezeu ne da tuturor dupa sufletul nostru, dupa faptele noastre. Acum, ce sa spun, faptele vorbeste, ca sa zic asa, pentru fiecare. Te intrebi de ce unii de Craciun, de Paste, cand toata lumea este acasa, stau prin spitale sau in coma", a scris Oana Zavoranu pe reteaua de socializare.


2. Andreea Marin si Mihaela Radulescu

Razboiul divelor, asa cum a fost numit, dureaza de cativa ani si este cunoscut de toata lumea, deoarece Andreea Marin si Mihaela Radulescu au ajuns la un moment intr-un punct in care nu si-au mai putut stapani furia, facand publica tensiunea ce mocnea de ani buni intre ele.

De asemenea, cele doua vedete se afla mereu in competitie: ambele s-au implicat in campanii umanitare, amandoua au scris carti si, bineinteles, au iubit acelasi barbat, pe Stefan Banica Jr.

3. Christina Aguilera si Kelly Osbourne

Ei bine, nu doar romanii sunt aprigi la manie. Se pare ca si vedetele de peste Ocean au discutii aprinse si tin suparare unele pe altele. Un exemplu concludent in acest sens sunt Kelly Osbourne si Christina Aguilera, care au o mare problema in ceea ce priveste aspectul lor fizic.

 "M-a numit grasa ani la randul. Asa ca, stii ce? Acum si tu esti grasa!", a declarat Kelly in timpul unui interviu despre Christina Aguilera.



Sursa foto: aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului