Vedete din Romania

#rihanna #demi moore #anda adam #vedete iubiti #iubiti vedete #bianca dragusanu

Vedete care si-au furat iubitii

In lumea showbizului, dragostea a fost intotdeauna un subiect vanat cu ardoare de presa, in special pentru povestile incalcite si inedite pe care le ofera. Relatii tumultuoase, despartiri furtunoase sau chiar furturi de iubiti sunt principalele picanterii pe care le ofera lumea mondena. Iata cateva vedete care au fost atrase de iubitii altor celebritati si nu au au ratat ocazia de a le impartasi dragostea imediat ce au aflat ca acestia au probleme in cuplu.

1. Rihanna

Cantareata Rihanna, care s-a despartit recent de rapperul Chris Brown, a facut, mai nou, o pasiune pentru pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton.

Desi toata lumea se astepta ca Hamilton sa o ceara de sotie pe frumoasa cantareata Nicole Scherzinger, cu care a avut o relatie de cinci ani, acestia au anuntat saptamana trecuta ca au luat hotararea de a se desparti.

Aceasta veste nu a putut fi decat una perfecta pentru Rihanna, care, de curand, a fost surprinsa de paparazzi in compania pilotului de Formula 1, la un club din Monaco. Hamilton si Rihanna si-au petrecut toata noaptea impreuna si au flirtat nonstop, parasind localul abia in zori, au declarat cativa martori.

Daca pana acum Nicole Scherzinger inca mai credea intr-o impacare cu pilotul de Formula 1, se pare ca aceasta veste i-a spulberat orice speranta.



2. Anda Adam

In luna martie a acestui an, in lumea showbizului romanesc s-a iscat un adevarat scandal, dupa ce fotomodelul Gina Pistol a acuzat-o pe cantareata Anda Adam ca i-a furat iubitul, pe fotbalistul Mihai Radut.

Gina a facut marturisirea in cadrul unei emisiuni TV si a recunoscut chiar si faptul ca ea le-a facut cunostinta celor doi.

"Eu le-am facut cunostinta. Nu m-am gandit ca Anda e asa pofticioasa. Ce sa zic, sa fie primit! Glumesc, evident...", a declarat Gina Pistol.

La randul sau, Anda Adam a fost si ea victima unei situatii similare. Imediat ce in presa a aparut vestea despartirii sale de prezentatorul meteo Victor Slav, fosta asistenta TV Bianca Dragusanu l-a fermecat rapid pe acesta. In toamna, cei doi vor face si nunta.

3. Demi Moore

Furtul de iubiti nu se practica doar intre simple vedete, ci si intre vedetele care au o relatie de rudenie. In luna aprilie, presa internationala a aruncat un zvon care a uimit intreaga lume. Celebra actrita Demi Moore i-a furat primul iubit al fiicei sale, Rumer Willis.



Sursa foto: perezhilton.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului