Vedete din Romania

#naomi campbell #showbiz #monica gabor #Demi Levato #agresiune vedete

Vedete condamnate pentru agresiune fata de angajati

Sunt bogate si celebre, insa uneori comportamentul pe care unele vedete il afiseaza intrece orice masura. Cred ca tot li se cuvine, iar toata lumea trebuie sa fie la picioarele lor atunci cand vor ele, in special angajatii lor. Iata cateva vedete agresive cu fostii angajati, care au raspuns in fata instantei pentru comportamentul lor deviant.

1. Monica Gabor

In perioada in care a fost casatorita cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor a fost implicata in doua dosare penale, dupa ce doi angajati ai omului de afaceri au acuzat-o pe aceasta de lovire si alte violente. Initial, angajatii, Marian Ciocan si Marian Ghita, au facut plangere penala impotriva Monicai, in 2011, pentru ca ar fi luat-o cu forta pe fetita sa, Irina, din casa si i-ar fi lovit cu usa metalica. Procurorii au respins aceste acuzatii, iar Monica a scapat basma curata.

2. Demi Levato

Actrita si cantareata Demi Levato a fost data in judecata de una dintre dansatoarele sale, Alex Welch, pentru lovire. Potrivit declaratiilor facute de dansatoare, Demi ar fi agresat-o pe aceasta deoarece era foarte suparata din cauza unei dispute cu managerii sai, care au certat-o pentru ca a plecat la o petrecere fara sa spuna.

Citeste si: Iulia Vantur a dat lovitura la Bollywood. Vedeta va juca intr-un film indian

3. Naomi Campbell

Topmodelul Naomi Campbell este binecunoscuta pentru temperamentul sau extrem de vulcanic. Vedeta a fosta acuzata insa in repetate randuri de fostii angajati de violenta. Mai mult, fotomodelul a fost condamnat chiar la cinci zile de munca in folosul comunitatii, deoarece a lovit-o pe fosta sa menajera Ana Scolavino.

Se pare insa ca Naomi nu s-a speriat de acest incident, din moment ce in 2000 a fost din nou acuzata de secretara sa Georgina Galanis de violenta. Angajata topmodelului s-a plans in fata instantei ca vedeta a lovit-o cu telefonul mobil si a amenintat-o ca o arunca dintr-o masina in mers.

Dupa aceste intamplari, alti trei angajati ai lui Naomi Campbell s-au plans ca au fost agresati de vedeta. De asemenea, Naomi i-a aplicat o corectie chiar si celei mai bune prietene ale sale, actrita Yvonne Scio, pe care a palmuit-o pentru ca purta o rochie identica cu a sa.

Citeste si: Marioara Murarescu, confesiuni dureroase pe patul de spital


Sursa foto: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare