Vedete din Romania

#jay-z #brigitte sfat #frank colin #soti vedete #vedete intern #soti infractori

Vedete cu soti infractori! Iata celebritatile atrase de barbatii rai

Vedetele sunt mereu in cautare de senzatii tari, chiar si atunci cand vine vorba despre viata lor personala. In loc sa isi caute parteneri care sa le ajute sa fie cat mai relaxate, pentru putinele momente in care se afla departe de agitatia lumii mondene, acestea intra in relatii tumultuoase, in care partenerii de cuplu au chiar grave probleme cu legea. Iata cateva vedete autohtone care au soti infractori.

1. Maria Marinescu

Creatoarea de moda Maria Marinescu s-a casatorit in martie 2009 cu bodyguardul Frank Colin, dupa ce inainte a avut in mariaj scurt, de doar trei luni, cu Ion Ion Tiriac. Anul trecut insa, Frank Colin a fost arestat in Paris, sub acuzatia ca ar fi fost capul unei retele de traficanti de droguri. Cand a fost prins, acesta supraveghea un avion de tip Falcon, ce urma sa transporte 700 kg de cocaina.

Creatoarea de moda a sustinut ca sotul sau nu este vinovat si ca el s-a aflat in acea conjuctura din intamplare. Acum, insa, la un an de la arestarea lui Frank, Maria Marinescu a declarat, pentru Spynews, ca va divorta, fara sa ofere insa prea multe detalii in acest sens.




2. Ilie Nastase

Fostul tenismen Ilie Nastase s-a casatorit anul trecut cu Brigitte Sfat. Proaspata sotie a lui Ilie Nastase a avut mari probleme cu legea in trecut. Ea a fost arestata pentru santaj, vatamare corporala si lipsire de libertate in anul 2000, ispasind trei ani de inchisoare. Inca de la inceputul relatiei cu aceasta, Ilie Nastase a stiut de toata aceasta poveste si nu a parut niciodata deranjat sa vorbeasca deschis despre trecutul sotiei sale.

Brigitte Sfat a avut o viata foarte tumultuoasa. Chiar la inceputul relatiei sale cu Ilie Nastase, Brigitte se afla inca in plin proces de divort cu fostul sau sot, Ovidiu Toj. Acestia isi faceau plangeri peste plangeri si se acuzau reciproc de vatamare corporala. Brigitte Sfat a marturisit ca Toj a fost mereu un barbat violent si ca la un moment a fos agresata si dezbracata de Toj in fata angajatilor sai de la restaurant. In schimb, fostul sot al vedetei sustinea ca Brigitte a incercat sa il injunghie cu un ciob. Pentru a se razbuna, vedeta ar fi incercat sa se isi injunghie fostul sot cu o sticla sparta.



3. Beyonce

Cantareata Beyonce are una dintre cele mai trainice relatii din showbizul american. Ea este casatorita cu rapperul Jay-Z inca din 2008. Ceea ce putine persoane stiu este faptul ca Jay-Z nu este tocmai un baiat cuminte. El a primit o acuzatie de posesie ilegala de arma, iar in 2002 a fost suspectat ca a injunghiat o persoana intr-un club.

Citeste si:

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, divort in secret? Iata dovada

Divorteaza Bianca pe 6 martie, chiar de ziua ei de nastere?

Cele mai socante transformari ale romanilor deveniti vedete peste noapte


Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare