Vedete din Romania

#angelina jolie #megan fox #anna paquin #bisexualitate #vedete bisexuale

Vedete despre care nu banuiai ca sunt bisexuale

Sexul, oricat de deschisa ar parea lumea moderna de astazi, ramane totusi un subiect tabu. Asa ca orice intimitate este tinuta secreta, desi multe persoane sunt interesate de acest aspect intim, dovada fiind numeroasele articole pe care presa le difuzeaza si prezinta si care au o mare priza destul de mare la public. Tot din pricina pudicitatii, multe dintre vedete isi ascund aceasta parte a vietii, mai ales identitatea lor sexuala. Iata cateva vedete despre care nu stiai ca sunt bisexuale.


1. Megan Fox

Frumoasa actrita Megan Fox si-a confirmat bisexualitatea in anul 2011, intr-un interviu pentru publicatia "Esquire". La acel moment, actrita a facut o declaratie surprinzatoare.

"Cred ca oamenii se nasc bisexuali si apoi fac alegeri subconstiente pe baza presiunilor societatii. Nu am nicio retinere in a va spune ca sunt bisexuala. Dar, in acelasi timp, sunt si putin ipocrita. Nu m-as intalni niciodata cu o fata bisexuala, stiind ca ea a fost cu barbati, iar acestia sunt atat de murdari, incat ma fac sa imi iau gandul de la asta", a declarat Megan Fox.

2. Anna Paquin

Desi este casatorita cu actorul Stephen Moyer, Anna Paquin nu s-a ferit niciodata sa vorbeasca deschis despre bisexualitatea sa. Vedeta a facut acest anunt in anul 2009. "Pentru mine, bisexualitatea nu este tocmai o problema, deoarece sunt o persoana care crede ca a fi bisexual este un fapt, nu este ceva inventat si nicio indecizie", a declarat actrita.


3. Angelina Jolie

Celebra actrita Angelina Jolie a facut numeroase declaratii surprinzatoare in ceea ce priveste sexualitatea sa. Ea a vorbit fara retineri si despre faptul ca avut numeroase intalniri amoroase cu femei, printre care si modelul Jenny Shimizu.

"Am iubit numeroase femei in trecut si m-am culcat cu ele. Cred ca, daca iubesti si cauti placere la o femeie, atunci stii cu siguranta cum sa o satisfaci si sa faci ca lucrurile sa iasa bine", a recunoscut Angelina Jolie in cadrul unui interviu acordat in urma cu mai multi ani.



Sursa foto: famefacts.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare