Vedete din Romania

#varsta #machiaj #vedete #cluburi #tratamente de infrumusetare

Vedete din Romania care par mai batrane decat sunt in realitate

Vedetele autohtone se afla intr-o permanenta cautare a elixirului "tineretii fara batranete". Daca unele dintre acestea au reusit sa pacaleasca timpul si sa para la fel de frumoase si tinere ca acum 10-15 ani, exista si alta categorie de vedete pentru care niciun tratament de infrumusetare nu mai poate face nimic.

Din cauza noptilor pierdute in cluburi, a tratamentelor neadecvate sau a machiajului nepotrivit, multe dintre vedete par chiar mai batrane decat sunt in realitate, in ciuda tuturor tratamentelor de infrumusetare sau intinerire la care apeleaza.

1 Cosmina Pasarin

Desi evita sa apara in public fara machiaj, Cosmina Pasarin este de nerecunoscut in momentele in care iese nearanjata din casa. Chipul vedetei, in varsta de 30 de ani, pare mult mai imbatranit, din cauza ridurilor de expresie de la colturile ochilor.

Gurile rele sustin ca nici kilogramele pierdute nu o avantajeaza, deoarece imaginea de femeie anorexica pare sa ii aduca si ea cativa ani in plus fata de varsta reala din buletin.

2 Oana Roman

Oana Roman, care ocupa momentan postul de prezentatoare TV pentru emisiunea "Drept la tinta" va implini 37 de ani in aceasta primavara, insa, vedeta pare cu mult mai in varsta.

Fiica fostului premier Petre Roman este dezavantajata de silueta rubensiana, deoarece kilogramele in plus conduc la imbatranirea prematura a organismului.

3 Raluca Tanase

Raluca Tanase a fost si ea criticata de-a lungul timpului de presa, deoarece cantareata a avut intotdeauna un stil vestimentar batranicios. Mai mult decat atat, parul vopsit blond platinat si machiajul strident o fac sa para mai in varsta de 28 de ani, cat are in realitate.

4 Brigitte Sfat

Brigitte Sfat este o femeie cocheta, care a invatat sa isi acopere imperfectiunile, insa in momentul in care este surprinsa fara machiaj, devine de nerecunoscut.

Iubita fostului tenismen Ilie Nastase are doar 36 de ani, dar din cauza tratamentelor cu botox si, probabil a perioadei petrecute in inchisoare, vedeta pare sa aiba in jur de 40 de ani.




Sursa foto: perfecte.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare