Vedete din Romania

#nicoleta luciu #vedete SUA #vedete romania # vedete emigrare

Vedete hotarate sa paraseasca Romania

Inceputul noului an a venit cu numeroase surprize din partea vedetelor. Multe dintre celebritatile autohtone au anuntat de curand ca vor sa paraseasca Romania pentru un trai mai bun.

Se pare ca showbizul nu mai este un domeniu foarte profitabil, iar multe vedete isi indreapta atentia catre tari cu orizonturi mai largi, care sa le ofere sansa unei vieti mai bune. Iata cateva dintre celebritatile care au marturisit ca vor sa paraseasca Romania cat de curand:

1. Corina Bud

Excentrica cantareata Corina este o mama extrem de grijulie si ar face orice pentru fiul sau, Robin. Artista a marturisit ca l-a inscris pe acesta la o scoala privata in limba engleza, iar pe viitor intentioneaza chiar sa renunte la cariera sa din Romania, pentru a-i oferi un viitor mai bun fiului sau intr-o alta tara.

"Imi doresc ca Robin sa urmeze o scoala de top si, cand va fi mare, sa prinda o bursa in Anglia sau la un colegiu din SUA. Mi-as dori ca atunci sa plecam toata familia cu el. Imi e greu sa stau departe de el", a declarat Corina.



2. Roxana Ciuhulescu

Fosta prezentatoare TV Roxana Ciuhulescu a anuntat pe pagina sa de Facebook ca este intr-o stare foarte proasta si ca intentioneaza sa se izoleze o perioada departe de Romania. Vedeta a precizat insa ca plecarea sa nu este una definitiva.

"A sosit momentul sa-mi iau la revedere... Am sa plec o perioada undeva, ca sa ma incarc energetic, intr-un loc despre care am sa va povestesc mai tarziu si nu, nu este vacanta. Am avut un an greu si nu-mi regasesc linistea de altadata asa ca... ma voi izola o perioada. Sufletul trebuie si el hranit, mai ales dupa ce a trecut prin perioade dificile... Cea mai grea lupta este cea care se da intre mintea si inima ta, pentru ca niciodata nu stii pe care s-o asculti. N-am sa mai scriu o perioada, insa curand voi reveni cu forte noi, atunci cand am sa va intampin (virtual) cu aceeasi buna dispozitie. Ce nu te doboara te face mai puternic... O sa-mi lipsiti...", a scris Roxana Ciuhulescu pe pagina sa de Facebook.

3. Nicoleta Luciu 

Una dintre cele mai frumoase femei din Romania vrea sa-si incerce norocul in SUA. Poate ca nu ar tenta-o atat sa traverseze Oceanul daca nu ar fi cei patru copii ai frumoasei prezentatoare. Astfel, Nicoleta se arata inspaimantata de programa scolara actuala si isi doreste ca in urmatorul an sa reuseasca sa faca pasi seriosi in directia mutarii. Astfel, ea a declarat ca isi doreste ca urmatoarele sarbatori de iarna sa le petreaca la New York. "Daca mi-as gasi un job, as pleca si maine", a declarat vedeta. Se vede insa ca Nicoleta s-a documentat bine in privinta mutarii, caci stie exact de ce buget are nevoie pentru a avea un trai decent in SUA: 60-80.000 de dolari pe an. 



In ultimii ani, numeroase vedete au parasit Romania din cauza numeroaselor probleme financiare pe care le-au intampinat sau pur si simplu pentru a evolua in cariera. Printre acestea se numara Lucian Viziru, care cum lucreaza in Germania ca antrenor de tenis, Anamaria Ferentz, realizatoarea TV Mihaela Radulescu, care locuieste la Monte Carlo impreuna cu fiul sau, Bebelusa Oana Ionita, actrita Monica Barladeanu sau cantareata Elena Carstea, care a ales tot SUA pentru a-si creste fiicele, ori Narcisa Suciu care traieste de cativa ani in Finlanda. 

Sursa foto: eva.ro, Facebook
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului