Vedete din Romania

#silvia chifiriuc #andreea ibacka #vedete intern #vedete cumparaturi #vedete reduceri

Vedete in goana dupa marile reduceri

Desi ai crede ca vedetele se imbraca de la branduri renumite si merg intotdeauna in strainatate pentru a-si procura tinute spectaculoase, multe dintre acestea nu sunt chiar atat de pretentioase. Iata cateva celebritati autohtone care au dat iama in malluri in perioda reducerilor.

1. Andreea Ibacka

Actrita Andreea Ibacka, sotia prezentatorului Cabral, si-a petrecut zilele trecute cateva ore bune intr-un centru comercial din Capitala. Vedeta a hoinarit prin toate magazinele si, desi este o impatimita a modei, ea nu a uitat sa faca cateva cumparaturi si pentru sotul sau, dar si pentru casa, tinand cont ca a petrecut cateva minute bune la raionul de electrocasnice.

Dupa cateva ore bune de colindat si cu sacosele pline de cumparaturi, atat haine, cat si electrocasnice, vedeta a plecat acasa foarte fericita si cu o noua colectie vestimentara.

Citeste si: Vedete gravide superstitioase. De ce s-au ferit viitoarele mamici in sarcina?

2. Silvia Chifiriuc

Silvia Chifiriuc, sotia parlamentarului Petre Roman, are o mare pasiune pentru pantofi. Asadar, odata cu debutul sezonului de reduceri, aceasta nu se poate abtine sa isi reinnoiasca colectia impresionanta de pantofi cu cateva perechi noi.

Fosta cantareata a fost surprinsa in acest weekend de paparazzii de la wowbiz.ro intr-un magazin de incaltaminte de renume. Sotia lui Petre Roman a petrecut in magazin aproape o ora pana si-a gasit niste pantofi pe placul sau.


Citeste si: Top 5 tinute spectaculoase la premiile Grammy 2014

3. Pepe

Tot in perioada reducerilor pleaca la cumparaturi si cantaretul Pepe. Anul acesta, artistul va pleca la Milano, deoarece are nevoie de o vestimentatie eleganta pentru nunta religioasa, care va avea loc in aceasta vara.

"Am fugit de codul portocaliu. Vom face shopping si pentru noi, si mai ales pentru Maria. O sa ne uitam si de costume pentru nunta, mai intai sa ne facem o idee. Mai avem pana la vara, nu ne grabim sa le luam de pe acum. Daca o sa gasim ceva deosebit, o sa cumparam, chiar daca pana atunci ne vom mai lua si alte tinute”, a declarat cantaretul Pepe, pentru ziarul "Libertatea".




Sursa foto: acasatv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare