Vedete din Romania

#vedete #mihaela radulescu #andreea marin #delia matache #vedete ipostaze inedite

Vedete in ipostaze inedite

Desi ai crede ca sunt mereu cu nasul pe sus si ca viata lor este una destul de roz, vedetele trec prin momente in care si-ar dori sa devina oameni obisnuiti, sa nu mai aiba parte de atat de multa atentie si sa aiba un job obisnuit. Iata cateva vedete care au fost surprinse in ipostaze inedite.

1. Delia Munteanu

Delia Munteanu este recunoscuta pentru firea sa rebela. Asa ca nu este de mirare sa o gasesti in diverse ipostaze inedite. Joi seara, vedeta a iesit in oras in Centrul Vechi din Bucuresti si, pentru ca i s-a facut pofta de o shaorma, cantareata nu a stat pe ganduri si a dat buzna peste angajatii unui fast-food. Vedeta a incercat sa isi prepare singura shaorma, insa nu a reusit sa taie carnea, asa ca s-a lasat pagubasa.

2. Mihaela Radulescu

Pentru ca are un simt al umorului foarte bine dezvoltat, realizatoarea TV Mihaela Radulescu nu se sfieste sa impartaseasca cu fanii sai nici cele mai amuzante momente. In urma cu cateva saptamani, vedeta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie realizata in bucataria sa din Monaco, in timp ce parlea o gaina.

"Parlirea gainii e o treaba care pe fi-miu il face sa se tavaleasca de ras. Asa ca o fac si io celebra, ca pe alte gaini ceva mai norocoase:). Daca nici asta nu e cool intr-o sambata seara...", a scris Mihaela pe pagina sa de Facebook.

3. Andreea Marin

Din dorinta de a ajuta cat mai multi oameni, Andreea Marin nu ar da inapoi de la nicio munca. Pentru a veni in sprijinul oamenilor saraci, Andreea Marin s-a pus, pentru o zi, in ipostaza unei chelnerite. Vedeta a servit la o terasa mai multe persoane fara posibilitati materiale.

4. Andreea Esca

Pentru ca mereu a obisnuit sa afiseze o imagine sobra, prezentatoarea TV Andreea Esca si-a uimit toti fanii cu o fotografie in care apare alaturi de fiica sa in vacanta intr-o ipostaza destul de inedita.

"Initial, nu am inteles ce trebuia sa fac... Pe urma... am priceput. Trebuia sa dau in mintea copiilor. Extrem de usor pentru mine", a scris Andreea Esca pe reteaua de socializare Facebook.



Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare