Vedete din Romania

#bianca dragusanu #andreea berecleanu #vedete televiziuni #viata vedete #intimitate vedete #plangeri CNA

Vedete in razboi cu televiziunile. Iata cum isi apara celebritatile viata personala

Cand spui vedete te gandesti implicit si la televiziuni, doua lucruri care se imbina perfect si depind una de alta. Totusi, uneori, aceasta relatie cu duble beneficii ajunge in momente de maxima tensiune, cand viata personala a vedetelor devine un produs bine vandut de televiziuni. Acest moment devine practic si primul pas intr-un lung sir de tensiuni, ce se transforma ulterior intr-un razboi, ce aduce cu sine si foarte multa audienta. Iata cateva celebritati care au declarat razboi televiziunilor.

Bianca Dragusanu

Ultima vedeta care a inceput razboiul cu televiziunile este Bianca Dragusanu, care, de cand s-a casatorit cu realizatorul TV Victor Slav, incearca sa isi tina departe de ochii presei intimitatea.

Acest lucru instiga si mai tare presa de scandal, tinand cont ca, pana nu de mult, Bianca isi punea viata personala pe tava, facand declaratii surprinzatoare.

Acum, Bianca Dragusanu pare din ce in ce mai deranjata de atitudinea pe care au jurnalistii si de insistenta de care dau dovada acestia.

De curand, vedeta a facut chiar si o plangere la Consiliul National al Audiovizualului posturilor Antena 1 si Kanal D, in care sustine ca acestea i-au incalcat dreptul la propria imagine, viata privata, onoare si reputatie.

"In cadrul emisiunii, mai multor persoane neautorizate li s-a permis sa imi aduca injurii si insulte, au lansat acuzatii nefondate si au pus sub semnul intrebarii integritatea mea umana.
Aceste cuvinte au fost folosite pe post la o ora la care se uita si copiii la televizior. Toate aceste injurii si calomnii imi afecteaza viata de familie. Prin urmare, solicit membrilor CNA sanctionarea aspra a postului de televiziune Antena 1 si a emisiunii «Acces direct». Consider ca un astfel de limbaj nu ar trebui sa existe la televizor, indiferent de emisiune sau subiect", a declarat Bianca Dragusanu in sesizarea CNA.


Vedeta a precizat ca in cadrul emisiunilor au fost folosite cuvinte josnice, precum "panarama".

2. Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, a dat si ea in judecata postul B1 TV si pe realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu", Radu Banciu, pentru afirmatiile pe care le-a facut acesta dupa anuntul divortului sau.



"Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru functie. Si-a gasit barbati bine situati care sa o propulseze", a afirmat Banciu.

3. Florin Calinescu

Desi pare greu de crezut, actorul Florin Calinescu se afla in conflict cu postul de televiziune Pro TV, deoarece a inregistrat la  Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) marca "La Tanti Florica". Acest gest nu le-a picat bine deloc celor de la Media Pro, care au contestat inregistrarea actorului.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare