Vedete din Romania

#vedete intern #iulia albu # scandal vedete #Mircea N. Stoian # Bianca Slav

Vedete mereu prinse in scandaluri

Promovarea este cheia succesului in showbiz, asadar publicitatea, fie ea si negativa, aduce mari beneficii celebritatilor. Cateva personaje din lumea mondena autohtona profita din plin de aceasta strategie de marketing si ies la rampa cu tot felul de scandaluri sau declaratii surprinzatoare in care arunca cu noroi in colegii de breasla. Iata cateva vedete care sunt puse mereu pe harta sau sunt prinse in fel si fel de scandaluri.
 

1. Iulia Albu

De departe unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul romanesc este fashion designerul Iulia Albu, sotia creatorului de pantofi Mihai Albu. Pe langa faptul ca socheaza cu aparitiile sale vestimentare care mai de care mai ciudate, Iulia Albu a declarat razboi deschis aproape tuturor vedetelor din lumea mondena, prin criticile sale extrem de dure la adresa tinutelor pe care acestea le imbraca.

Cel mai aprig scandal s-a iscat insa cu cantaretul Alex Velea, pe care Iulia Albu l-a atacat dur, spund ca artistul are mari probleme cu propria sexualitate.

"Omul are trei clase. Nici macar romaneste nu stie sa vorbeasca. Puteam sa trec ca a facut misto de mine cu gaina, ca m-a facut zdreanta, in fine. Probabil ca in anturajul lui toate o s*g in batista. Oamenii cu care am discutat, se pare ca acest baietel are probleme la mansarda. Alexandru Velea eu sunt mai frumoasa decat tine si pe mine nu ma poate calca nimeni din greseala in picioare. Tin sa il anunt ca am si mai multa scoala ca el. E foarte amuzant baietelul asta. Baietel, esti in Romania, nu te mai crede in ghetou in State! Vorbeste romaneste! Velea are probleme cu propria sexualitate", a declarat Iulia Albu.



Alex Velea nu s-a lasat nici el mai prejos si i-a raspuns vedetei cu aceeasi moneda, postand pe Instagram un mesaj dur pentru Iulia Albu, chiar in versuri.

"Dorinta de Faima arde-n Iulia gen Torta / S-a-mbracat cu 7 camasi, da-i trebuiau camasi de Fortza / Critic «vestit», prea nesuferit / O banuiesc pe Iulia ca e travestit / Vrea sa iasa din comun, Vrea sa iasa din banal / Da' ce vede in oglinda e un mic transsexual / Se da cu Smarcaz pe fata, i-a ramas si-n coltu' gurii / V-o prezint Pe Iulia Albu A.K.A. Muma Padurii", a scris Alex Velea pe Instagram.

 2. Mircea N. Stoian 

Un alt personaj al showbizului romanesc mereu dornic sa baga zazanie intre vedete este nimeni altul decat jurnalistul Mircea N. Stoian. Personajul sau preferat din showbiz este Bianca Slav, pe care a atacat-o in nenumarate randuri si despre care a facut dezvaluiri incendiare. Printre aceastea chiar si lucruri intime, ce tin de viata personala a vedetei.

"Eu nu am nimic personal cu Bianca. Eu am ceva cu imaginea pe care ea se straduieste sa o promoveze: de femeie perfecta, de papusa Barbie. Ea incearca sa induca publicului faptul ca este o invingatoare, promovand reprezentarea ca poate ajunge in varf pe cai ocolite. Bianca Dragusanu nu are studii, nu are performanta in niciun domeniu. Incearca sa se erijeze in femeie de succes. Asta ma deranjeaza pe mine. Ar trebui sa inteleaga ca este o vedeta conjuncturala, o starleta efemera", a declarat Mircea N. Stoian.


3. Bianca Slav

La randul sau, Bianca Slav nu s-a lasat nici ea mai prejos si l-a atacat pe Mircea N. Stoian de fiecare data cand a avut ocazia. Ba, mai mult, diva l-a dat chiar si in judecata pe jurnalist. Cu toate aceastea, promovarea prin scandal este una dintre cele mai folosite strategii de promovare ale Biancai. Inca de cand s-a lansat in showbiz, scandalurile s-au tinut scai de ea, mai ales prin prisma relatiilor amoroase tumultuoase pe care le-a avut cu Catalin Botezatu, Adrian Cristea, iar acum cu sotul sau, Victor Slav.



Sursa foto: starsstreet.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare