Vedete din Romania

#vedete #bon jovi #inna #celine dion #zvonuri vedete #decese vedete

Vedete ucise de retelele de socializare

Dorinta apriga de a face audienta rapid sau de a reusi o promovare in timp-record duce uneori la crearea unor situatii macabre in lumea mondena. Numeroase vedete au trecut prin momente de neimaginat, puse la cale de cativa doritori de publicitate rapida. Astfel ca numeroase celebritati s-au "trezit" peste noapte ca pe paginile lor de pe retelele de socializare sunt mii mesaje de condoleante, chiar pentru ele. Iata cateva vedete care au fost "omorate", insa doar pe retelele de socializare.

1. Celine Dion

Celebra cantareata Celine Dion a fost in urma cu cateva zile victima unei farse macabre pe retelele de socializare. Doua aplicatii ale Facebook au imprastiat zvonul ca artista ar fi murit intr-un accident aviatic. Anuntul a buleversat rapid fanii vedetei, care s-au inghesuit sa intre in aplicatii pentru a afla cat mai multe detalii.

Cele doua postari false de pe Facebook pareau sa fi fost puse de Fox News si de CNN, iar moartea cantaretei era anuntata sub titlurile "R.I.P. Celine Dion 1968 - 2013" (Odihneste-te in pace, Celine Dion 1968 - 2013) si "Her heart will go on? Celine Dion died in a car accident" (Inima ei va bate in continuare? Celine Dion a murit intr-un accident de masina, desi initial se spusese ca a murit intr-un accident aviatic).

Purtatorii de cuvant ai artistei au dezmintit insa in scurt timp aceste zvonuri macabre, care s-au raspandit fulgerator in intreaga lume.

2. Inna

Prin aceeasi situatie a trecut si cantareata Inna, in urma cu cateva luni. Totul a pornit de la un prezentator TV online, care a initiat un proiect prin care a vrut sa o ajute pe artista sa isi promoveze mai bine pagina de Facebook.

"Ca sa o ajutam pe Inna sa-si creasca profilul pe retelele de socializare, hai sa facem urmatoarea chestie: Luati cu copy-paste din descrierea videoclipului unul dintre cele trei statusuri, Vei fi mereu in sufletele noastre! #RIPinna/ Mult prea talentata pentru lumea asta! #RIPinna / Nu te vom uita niciodata Inna! #RIPinna, puneti-l pe pagina voastra de Facebook, si cine are mai multe share-uri la status primeste un kilogram de salata de vinete" a fost mesajul prezentatorului de emisiuni online.


3. Bon Jovi

In decembrie 2011, si cantaretul Bon Jovi a fost "omorat" de un site american, dailynewbloginternational.com, care a lansat zvonul ca artistul a fost gasit fara suflare in apartamentul sau, iar medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru el.



Sursa foto: wallcg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului