Vedete din Romania

Vedetele de pe covorul rosu de la Oscar

Este dificil sa faci rost de un bilet pentru doua persoane la marea gala a Oscarurilor, dar este si mai dificil sa ascunzi un invitat sau doi in plus.

Actrite insarcinate stralucitoare

Si totusi, nu este atat de greu. Cate Blanchett si Nicole Kidman au defilat, duminica seara, pe celebrul covor rosu al celui mai important eveniment din industria cinematografica a anului, amandoua fiind insarcinate. Nominalizata la categoria “Cea mai buna interpretare feminina intr-un rol principal”, Cate a fost la intaltime, chiar daca urmeaza sa nasca in luna aprilie. Ea a purtat o stralucitoare rochie creeata special pentru acest eveniment de Dres Van Noten. In schimb, Nicole Kidman , in varsta de 40 ani, insarcinata aproape in luna a patra, a naucit audienta cu o rochie clasica, neagra facuta de casa de moda Balenciaga si cu un colier din diamante de 1.399 de carate, desenat de L'Wren Scott. Actita Jesica Alba , care de asemenea este insarcinata pentru prima data a purtat o rochie inspirata din stralucirea hollywoodiana a anilor 30, semnata Markesa, asortata cu bijuterii oferite de casa Cartier. Desi este o febra a sarcinilor in aceasta perioada, si mai toate actritele au ajuns la punctul in care isi doresc un copil, “burticile” nu au fost singurele vedete care au stralucit duminica noaptea.

Noaptea steleleor

Actorul James McAvoy , care interpreteaza rolul principal in filmul Atonement, a ajuns la ceremonie alaturi de sotia sa de origine britanica, Ann-Marie Duff care a purtat o rochie albastra creata de Mosquino si asortata cu cercei si inel cu diamante si safire. In varsta de 28 de ani, actorul britanic a spus ca este “incredibil” sa participi la Oscar-uri. “Este o noapte minunata pentru industria filmului inteligent”, a mai adaugat acesta. Castigatorul categoriei “Cea mai buna interpretare masculina intr-un rol principal”, Daniel Day-Lewis , care a participat la eveniment impreuna cu sotia lui, Rebecca. Day-Lewis, a dezvaluit ca “este emotionat inainte ca premierea sa inceapa”. El a mai adaugat ca “desi filmul a primit critici pozitive , se poate astepta la orice surpriza.”

Heidi Klum, cea mai stralucitoare

Desi nu este actrita, cu siguranta Heidi Klum, una din cele mai celbre manechine, a castigat premiul pentru “cea mai buna prezenta de pe covorul rosu”. Imbracata intr-o rochie rosie , lunga, extrem de eleganta, desenata de John Galliano , cu influente romantice, Heidi Klum a uimit atat vedetele prezente la eveniment cat si publicul dornic de un autograf. Ea a fost insotita de cantaretul britanic care este si sotul ei, Seal. Desi organizarea celei de-a 80-a editie a premilor Oscar a stat sub semnul intrebarii, din cauza grevei scenaristilor de la Hollywood, organizatorii au anuntat ca a existat un plan de rezerva, care includea istoric, secvente video si concepte neconventionale pentru marele eveniment, in cazul in care show-ul din 24 februarie ar fi fost anulat din cauza grevei. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare