Vedete din Romania

#julia roberts #halle berry #megan fox #andy garcia #defecte vedete # Lilly Allen

Vedetele, mandre sau jenate de defectele lor fizice?

Desi sunt considerate perfecte si multa lume le idolatrizeaza, vedetele au si ele defectele lor. Unele sunt chiar vizibile si imposibil de ascuns, insa, se pare, ca multe dintre celebritati sunt impacate cu defectele lor fizice, iar pe altele chiar le-au ajutat in cariera. Iata cateva vedete care au defecte fizice si ce spun despre ele.

1. Megan Fox

Actrita Megan Fox, una dintre cele mai dorite femei din lume, are si ea un defect fizic care o complexeaza foarte tare. Ea sufera de brahidactilie, o afectiune genetica din pricina careia degetele mari de la maini sunt scurte si foarte groase. Din cauza acestui defect, Megan a fost pusa chiar in situatia de a apela la o dublura pentru a filma un spot publicitar pentru un telefon mobil, pentru ca a fost rugata de producatori sa nu isi arate degetele mari.

2. Lilly Allen

Cantareata Llily Allen este si mai speciala. Ea este mult mai dotata decat toate celelalte femei. Artista are trei mameloane, insa este mandra de acest defect si vorbeste deschis despre acest subiect de fiecare data cand are ocazia.

Anomalia de care sufera Lilly Allen este una genetica si foarte rara, iar pe vremuri se considera ca femeile care au un al treilea sfarc sunt vrajitoare.

3. Julia Roberts

Actrita Julia Roberts este una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood. Ea are o carisma aparte, data chiar de un defect: gura foarte mare. Cu toate acestea, trasaturile fine ale Juliei Roberts ii ofera un sarm de neegalat, care a ajutat-o destul de mult in cariera.


4. Halle Berry

Frumoasa actrita Halle Berry are si ea un defect fizic genetic, numit polidactilie, o afectiune ce afecteaza 1 din 5.000 de nou-nascuti. Actrita are la picioare, in loc de cinci degete, sase, insa se pare ca oamenii speciali, de succes, sunt insemnati inca de la nastere, asa ca Halle Berry s-a obisnuit pana la urma cu acest defect.

5. Andy Garcia

Desi defectul sau fizic nu este unul foarte vizibil, actorul Andy Garcia are pe spate o cicatrice cu o poveste insa interesanta. Aceasta i-a ramas inca de la nastere, deoarece el a mai avut un frate geaman care a muri tin uter, iar actorul a venit pe lume cu fratele sau nedezvoltat lipit de umar.



Sursa foto: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului