Vedete din Romania

#Cornel Patrichi deces #vedete intern #Cornel Patrichi #showbiz

Vedetele, mesaje tulburatoare dupa moartea lui Cornel Patrichi

Desi erau la curent cu starea de sanatate a coregrafului Cornel Patrichi, vedetelor nu le vine sa creada ca acesta nu mai este printre noi!

Rodica Popescu Bitanescu si maestrul Petre Geambasu se numara printre primele persoane publice care deplang moartea coregrafului.

„Cat de rau imi pare, acest Cornel Patrichi pe care noi l-am cunoscut. Am lucrat cu el la un film. Era un barbat de o frumusete… Un blond cu ochii albastri, un trup perfect. Avea un sarm. Era incantator. Avea lipici la public, la femei… Pentru mine este o lovitura… Eu il vad pe Cornel doar tanar, frumos, si cum dansa. Era o frumusete la teatru si la barurile la care dansa. N-am mai vazut de-atunci un Cornel Patrichi„, a spus Rodica Popescu Bitanescu.

Vestea disparitiei coregrafului Cornel Patrichi l-a luat prin surprindere si pe Petre Geambasu, conform libertatea.ro.

„Nici n-am apucat sa vorbim… in urma cu o ora am vorbit despre el si toti ii uram sa treaca peste momentul asta si s-a intamplat nenorocirea. Imi pare rau ca tocmai s-a pierdut inca o mare valoare a artei romanesti. Avem amintiri de scena, in diverse ipostaze, multiple. N-am avut o viata particulara cu el si probabil asta m-ar fi debusolat si mai tare. Si asa vestea pe care mi-ati dat-o acum m-a umilit. Ii uram sa-l vad la fel de puternic precum l-am perceput intotdeauna. Pacat, mare pacat. sa-l odihneasca Dumnezeu", a spus Petre Geambasu.

Vestea mortii lui Cornel Patrichi a intristat-o si pe Teo Trandafir, veche prietena a coregrafului. “Cornel Patrichi e simbolul elegantei, inca de pe vremea cand eleganta se gasea doar in revistele rare, Burda si celelalte. Alb-negru. Subtire si princiar, foarte modern. A ramas o bucurie in privirea lui, am vazut-o, cand ne-am intalnit. Chiar daca a trecut la cele vesnice dezamagit de noi, de ei. De multe. El e un simbol, stiu ce timp verbal folosesc, pentru ca marile insemne ale vremurilor nu mor”, a scris vedeta Kanal D pe blogul sau.

“Ies din scena, atat, pentru a face loc celor pe care i-au format sa le urmeze destinele, arta. Cornel Patrichi a luptat si a castigat. A luptat pe vremuri cu mentalitatile vechi, pentru ca era un razvratit, a luptat acum cu astea de azi, din acelasi motiv. Cornel Patrichi a murit, dupa ce a trait cum se cuvine sa ne amintim. Cu pasiune”, a incheiat Teo Trandafir.

Si Stefan Banica a postat un mesaj emotionant dupa anuntul tragic. 

"Imi pare nespus de rau ca am pierdut inca un om de valoare si un om drag mie: Cornel Patrichi. A fost coregraful-dansator care a facut istorie in televiziune, in emisiunile de varietati, cu trupele de dans pe care le-a avut. Am fost colegi de platou ani de zile la “Dansez pentru tine”, o emisiune de televiziune care a lasat o amprenta uriasa in divertismentul romanesc, unde Cornel a fost unul din membrii de marca ai juriului. Era exigent, neiertator in profesia lui, dar, in acelasi timp, un tip cu sensibilitate si umor. Avea respect fata de valorile reale si detesta diletantismul cu pretentii de performanta. Am trait momente frumoase impreuna, am glumit, am ras, am plans. A fost un artist care a lasat momente memorabile in teatrul de revista, televiziune si film. Iar, pentru mine, Cornel Patrichi inseamna si o parte dintr-o perioada foarte frumoasa a vietii mele. Dumnezeu sa te odihneasca, Cornel!" 

"Stiti de ce nu mi-e greu sa vorbesc in aceste momente? Pentru ca toti ne ducem acolo. Mi-e greu sa ridic receptorul de la telefon si sa aud ca inca unul din generatia mea a murit. Eu am aflat in urma cu 15 minute, intamplator, ca acest minunat actor, coregraf, s-a stins din viata. Cu mine ca om era afectuos, cu altii nu era asa. Nu era un tip atat de daruit publicului. Eu nu voiam sa supar pe nimeni niciodata. L-am invidiat pentru asta. Era atat de talentat, atat de daruit profesiei lui. Condoleante familei”, a spus Florin Piersic la un post tv.

 

Cornel Patrichi a murit marti, 5 aprilie, la patru zile dupa ce implinise 72 de ani (pe 1 aprilie). Fostul mare coregraf suferise de cancer la plamani, in urma cu doi ani, dar s-a vindecat dupa ce a fost operat. Boala a revenit insa recent si l-a rapus pe Patrichi, iar acesta a incetat din viata la scurt timp dupa ce fiul sau s-a intors de urgenta din Italia, pentru a-l vedea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului