Vedete din Romania

#parteneri vedete #vedete fotografii #adela popescu #delia matache #lora

Vedetele, pasionate de fotografiile in ipostaze inedite alaturi de partenerii lor

Deoarece incearca sa atraga atentia asupra lor cu orice pret, vedetele nu se sfiesc sa posteze pe retelele de socializare fotografii inedite, ce surprind momente haioase din viata lor de cuplu. Iata cateva vedete care isi incanta fanii cu astfel de fotografii alaturi de partenerii lor.

1. Delia Matache

Cantareata Delia este o fire nonconformista, iar sotul sau, Razvan Munteanu, imparte cu ea acelasi principiu si acelasi stil de viata. Mereu pusa pe sotii, Delia il pune insa pe Razvan in situatii si ipostaze destul de ciudate, pe care le face si publice.

De curand, vedeta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare intr-o calatorie cu masina, insa nu oricum, ci cu picioarele sprijinite chiar pe fata sotului sau, care nu pare deloc deranjant de gestul artistei.

2. Ruby

La fel de nonconformista si neastamparata in viata de cuplu este si cantareata Ruby. Vedeta a postat pe contul sau de Facebook nu doar o fotografie in care incearca sa ii atraga atentia iubitului sau punandu-i picioarele pe fata, ci si un videoclip.



3. Lora

Lora nu se sfieste nici ea sa arate lumii intregi cat de frumoasa este viata sa de cuplu. Vedeta posteaza frecvent pe Facebook fotografii in care apare in ipostaze inedite alaturi de sotul sau, actorul Dan Badea. De asemenea, Lora ii face sotului sau numeroase declaratii de dragoste, in care marturiseste ca este indragostita nebuneste de el.

4. Adela Popescu

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza un cuplu de aproape trei ani. Desi sunt un cuplu discret, cei doi isi incanta fanii de pe retelele de socializare cu cele mai frumoase si haioase fotografii din viata lor de cuplu. Ultima postare de acest gen a facut-o chiar Adela. In aceasta, Radu Valcan isi bea cafeaua de dimineata, avand o coafura "impecabila", facuta chiar de partenera sa, Adela Popescu.




Intr-o alta fotografie, cei doi indragostiti apar impreuna cu frumoasele lor animale de companie, cu fetele mirate si in pijamale, semn ca viata lor se desfasoara ca si cea a unui cuplu normal si stiu sa se bucure de fiecare clipa pe care o petrec impreuna.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului