Vedete din Romania

#vedete #proteste rosia montana # stiri showbiz #salvam rosia montana

Vedetele si Rosia Montana

Vedetele din Romania sunt tot mai implicate in viata cotidiana, arata ultimele evenimente care au antrenat societatea civila in manifestari ample. Astfel, dupa ce mai multe nume din showbiz si-au aratat aprobarea sau dezaprobarea vizavi de eutanasierea maidanezilor, si Rosia Montana a starnit un val de reactii din partea acestora. Iata vedetele care au un cuvant de spus in proiectul Rosia Montana si a exploatarii miniere cu cianuri:

Pentru copiii nostri! Murim, salvam Rosia Montana! Am plecat la protest cu totii!

Ioana Ghinghina, actrita

Maia Morgenstern, care de altfel a si filmat un spot in 2012, declara: "Ce am avut de spus, felul in care am fost intr-un fel implicata in aceasta tema care priveste pana la urma locul in care traim, zona in care traim, tara in care traim si de ce nu, as spune, generatiile viitoare, ce se va intampla, intrebarile pe care ti le pui fara a avea sentimentul ca ai conduce vreun destin sau altul, nici pomeneala, departe de mine asa ceva, insa cum ma raportez, cum gandesc la ce o sa se intample maine, ce las mostenire, ce se va intampla si dupa mine e o tema care ma preocupa, ma framanta". Mesajul transmis de actrita celor ce se opun proiectului Rosia Montana? "Coerenta, gand limpede, sinceritate in exprimare".

Si cuplul de actori Ioana Ghinghina si Alexandru Papadopol au participat la protestul din centrul Capitalei. Ei au postat pe o retea de socializare imagini de la manifestarea unde au mers impreuna cu fetita lor. "Pentru copiii noștri!!!", "Murim, salvam Rosia Montana!", "Am plecat la protest cu toții... Rosia Montana salvează România !!!", a spus Ioana Ghinghina.

Exista insa si alte opini. Mircea Badea a comentat in cadrul emisiunei "Sinteza zilei" protestul, avand o atitudine critica la adresa unora dintre participanti. „Eu n-am fost niciodata la Rosia Montana, desi inteleg ca e un turism frenetic acolo si slabe sanse sa ajung. Asadar, cei de acolo trebuie sa fie primii interesati, mai putin hipsterii din Centrul Vechi, fara sa le neg acestora dreptul sa fie interesati de orice din tara lor (...) Ma deranjeaza foarte tare agresivitatea unora dintre nesustinatorii acestui proiect, in special din mediul virtual, agresivitate la adresa noastra."

Voi sunteti PRO sau CONTRA demararii proiectului Rosia Montana?

         

       

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului