Vedete din Romania

#bianca dragusanu nu are salariu #bianca dragusanu

Veste soc! Bianca Dragusanu munceste gratis la Kanal D

Bianca Dragusanu a fost denigrata de Mircea N. Stoian, fostul asistent al lui Dan Capatos. Acesta a scris pe propriul blog un mesaj in care a denigrat-o pe Bianca, acuzand-o ca a acceptat sa munceasca gratis pentru Kanal D (in locul Gabrielei Cristea), doar pentru a-si face imagine.

 

"Bianca Dragusanu munceste pe gratis la Kanal D… Cunoscand bine personajul, indoiala ca afirmatia e corecta ma roade, precum o batatura la calcaiul stang. Sefa siliconatelor din Romania este un foarte prost om de televiziune, dar un excelent om de afaceri. Cum stiu bine ca nu se scoala din asternuturi decat pentru sume cu cel putin trei zerouri, (in euro evident) e clar ca mecanismele prin care Bianca Dragusanu a ajuns sa ii scuipe semnite mediatice in cap Gabrielei Cristea sunt altele.

Mamica implanturilor si modificarilor trupesti stie foarte bine sa unga pe la incheieturi orice sistem care scartaie si ii este potrivnic. Stie sa dea cat trebuie, unde trebuie, dar mai ales cui trebuie (buna ziua, binete, sfaturi etc.). In televiziune, randamentul e dat de trinomul audienta-publicitate-costuri", scrie Mircea N. Stoian, pe propriul blog.

Fostul prezentator este de parere ca Bianca a reusit sa-si croiasca drumul in televiziune doar prin linguseli si alte "sfori", neavand niciun merit pentru sumele pe care le incaseaza.

"Obsesia pentru Bianca Dragusanu si al ei consort, ambii cu performanta in televiziune la nivelul genunchiului de rama este justificata, daca ne gandim la abilitatile de negociator pe care Miss Botox le are si de deschiderea ei spre generozitatea aducatoare de beneficii personale. Cum mecanismul ungerii a functionat perfect in Antena 1 si mai peste tot pe unde Bianca si-a depus icrele mediatice, e clar ca blonda minune din Motru a stiut pe ce butoane sa apese ca sa ramana in carti la Kanal D lasand-o pe Gabriela Cristea cu buzele umflate fara Botox", scrie Stoian.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare