Vedete din Romania

# monica gabor insarcinata #monica gabor

Veste-soc: Monica Gabor, insarcinata pentru a doua oara?

Monica Gabor face orice sa nu mai apara in Romania. Vedeta nu a mai venit in tara din vara lui 2015, iar anul acesta a facut tot posibilul ca Irinuca sa ajunga la ea in America. 

Desi mereu a fost impotriva, Irinel Columbeanu s-a induplecat anul acesta si a mers cu fiica lui peste Ocean ca sa isi viziteze mama. Acesta a anuntat chiar pe pagina lui de Facebook plecarea. 

“Vizita Irinei si a mea la Los Angeles a fost aleasa de catre mama ei sa dureze 2 saptamani. Marturisesc, personal plec in aceasta dimineata (n.r: 7 iulie) cu inima stransa, dar totodata pentru Irina plina de dragoste si mai ales de respect fata de golul dinlauntrul propriei ei inimioare, ce merita (pentru fericirea ei, cu orice pret, risc calculat si/sau sacrificiu personal, dar cu spada in mana...) astamparat cumva”, anunta afaceristul Columbeanu pe pagina sa de socializare in ziua in care a parasit Romania cu destinatia SUA.

In timp ce Irina si-a petrecut timpul cu mama ei, Irinel Columbeanu s-a relaxat in compania prietenului sau, Nick Radoi. Monica refuza sa mai vina in tara, conform surselor din anturajul ei. Se zvoneste ca fosta diva de la Izvoranu ar fi din nou insarcinata si ca nu doreste sa se afle despre acest lucru, acesta fiind motivul pentru care nu a mai venit in Romania. Nick Radoi a declarat insa ca fosta sotie a lui Columbeanu nu asteapta niciun bebelus, mai exact, nu e gravida cu Mr Pink.

Mai mult, se pare ca Monica nu mai vrea sa aiba nicio legatura cu nimeni din tara. Ea si-a sters si contul de socializare pe care il avea si traieste intr-un anonimat complet. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare