Vedete din Romania

#andreea marin #showbiz #vedete intern # sot andreea marin # boala andreeea marin

Veste trista despre Andreea Marin. Ce a patit vedeta

Desi parea ca viata sa fi intrat pe un fagas fericit, Andreea Marin are din nou probleme. 

Nu viata sentimentala ii da batai de cap, ci sanatatea, Andreea fiind in ultimele luni prezenta la multe evenimente, astfel incat durerile la coloana au revenit. Uneori acestea sunt atat de groaznice, incat vedeta nici nu poate dormi. Andreea Marin este constienta ca ar putea ajunge din nou pe mana medicilor daca nu are grija de sanatatea ei. 

"Sunt probleme pe care le tin sub control, insa in cazul meu, am vazut lucrurile la timp si am mers la medic. Am avut noroc ca sotul meu de azi a avut grija de mine. Am avut doua luni de nebunie, am condus mii de kilometri, am stat la evenimente cate patru ore pe scena, pe tocuri si am stresat coloana. Era normal ca problemele sa inceapa din nou. Pur si simplu nu poti dormi de durere, nu gasesti o pozitie in care sa poti dormi, sa te odihnesti. Somnul devine o problema. Eu am o tripla problema a coloanei. Trebuie sa am grija la stilul de viata, la greutate, la tot", a declarat Andreea pentru spynews.ro.

Andreea a fost operata la coloana de doua ori si se pare ca ultima data l-a cunoscut pe Tuncay, la clinica din Turcia unde se trata. pChiar daca are un program incarcat, fosta Zana are macar acum propriul terapeut acasa. Totusi, ea trebuie sa aiba o atentie sporita, mai ales ca a declarat ca isi doreste sa mai aiba un copil, iar o sarcina i-ar putea accentua problemele la coloana pe fondul cresterii in greutate. 

CITESTE SI: Modesta sau snoaba? Iata ce spune zodia ta! 

Cine sunt cei mai isteti oameni din showbiz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului