Vedete din Romania

#valentina pelinel insarcinata #sarcina valentina pelinel #vedete intern #cristi borcea #valentina pelinel #showbiz

Vestea care socheaza o tara intreaga. Valentina Pelinel, gravida cu Cristi Borcea!

Tabloidele romanesti dau ca sigura o stire-bomba: Valentina Pelinel urmeaza sa-i aduca pe lume un fiu lui Cristi Borcea! Cum poate fi posibil cata vreme fostul patron de la Dinamo este inchis? Blonda ar fi avut acces la camera intima a penitenciarului, unde s-a iubit cu detinutul Borcea.

Potrivit ziarului Libertatea, dupa vizitele la Poarta Alba, puscaria unde este inchis Cristi Borcea, Valentina ar fi luat calea ginecologului. Jurnalistii publicatiei citeaza surse din randul apropiatilor vedetei, mai exact o prietena careia blonda i s-ar fi confesat ca ultimul test de sarcina ar fi iesit pozitiv.

Acesta ar fi si motivul pentru care fosta doamna Boureanu participa tot mai rar la evenimentele mondene, intrucat greturile si chipul palid ar putea-o da de gol. "Nici n-as avea cu cine! Stiu zvonul, am mai fost intrebata pe tema asta", a negat top-modelul informatia care circula in media.

Divortul din luna mai dintre Valentina Pelinel si Cristian Boureanu ar fi fost cauzat tocmai de relatia pe care frumoasa blonda o avea cu fostul patron de fotbal. Dupa arestarea acestuia, blondina a fost surprinsa de paparazzii in mai multe randuri la poarta penitenciarului Poarta Alba.

Sursa foto: reginele.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului