Vedete din Romania

#benone sinulescu #artist #medici #sotie

Vesti bune despre Benone Sinulescu. Ce se intampla acum cu celebrul artist

Vesti bune sosec despre cantaretul Benone Sinulescu. Artistul a fost externat, iar sotia acestuia a confirmat ca se simte bine. De asemenea, medicii de la Spitalul Judetean Arad au marturisit ca artistul a fost externat joi si a plecat acasa intr-o stare mult mai buna decat ajunsese pe 10 iulie.

 

“Pacientul a plecat de la noi intr-o situatie mult mai buna decat a sosit. De acest lucru pot sa va asigur”, a spus ea.

Directorul medical al Spitalului Judetean Arad a spus ca in perioada internarii, lui Benone Sinulescu, in varsta de 84 de ani, i-au fost facute o serie de analize, inclusiv la sectia de Cardiologie.

“Nu s-a impus niciun fel de interventie pe tema asta. Pe toata durata sederiui pacientului Benone Sinulescu la noi a fost constient si cooperant”, a adaugat medicul Lenuta Timis pentru redactia Playtech-Impact.ro.

“Medicii au ajuns la decizii distincte si doar unul ar fi dorit sa-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular. Sotia ar fi dorit sa-l mai tina internat. S-a apelat si la medici din Franta.

Diagnosticul nu e atat de clar, dar problemele lui pleaca de la carotida. Ambele artere sunt infundate. Aici daca s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai buna a creierului”, a spus Anton Hadar la Romania TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare