Vedete din Romania

#Florin Busuioc internat #infarct florin busuioc #florin busuioc # stare Florin Busuioc

Vesti bune despre starea lui Florin Busuioc! A fost scos de la Terapie Intensiva

Prezentatorul TV si actorul Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensiva si a fost mutat intr-un salon normal.

Florin Busuioc a ajuns de urgenta la spital dupa ce a suferit un infarct. La spita acesta a facut alte doua infarcte, toate fiind urmate de stop cardiac. A fost operat pentru a i se pune un stent apoi, a fost mutat la Institutul C.C. Iliescu din cadrul spitalului Fundeni din Capitala, unde a stat pana astazi la Terapie Intensiva.

Din fericire, Florin Busuioc isi revine, semn ca a fost mutat intr-un salon normal.

"Busu trebuie sa aiba mare grija! Vasele de sange sunt acum extrem de subtiri si in fiecare moment, poate duce la o ruptura, de aceea, este obligatoriu sa mearga periodic la investigatii. Este posibil sa i se mai monteze un asemenea stent in urmatoarele luni, fiindca starea lui este delicata. Oricum, trebuie sa stea linistit, sa evite oboseala, stresul si sa urmeze un tratament medicamentos corespunzator", au declarat persoane de specialitate pentru aceeasi sursa.

Dupa trei zile de izolare, Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensiva! Surse din clinica au povestit ca omul de televiziune s-a simtit destul de rau in primele ore ale internarii, si a avut o stare letargica, datorata in special medicamentatiei! Insa, cu trecerea timpului, el si-a revenit si chiar a inceput sa vorbeasca normal.

"Busu a depasit momentele grele, de aceea, a si fost mutat intr-un salon normal. Sa speram ca, in curand, va fi si externat", au dezvaluit apropiati ai actorului pentru wowbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare