Vedete din Romania

#monica gabor #mr pink monica gabor #mr. pink

Vesti proaste pentru Monica Gabor! Afla despre ce este vorba!

La inceputul lunii martie, cand Monica Gabor a venit in Romania pentru a-si revedea fiica, era convinsa ca va deveni din nou mamica. Totul a fost insa o alarma falsa, iar testul de sarcina a iesit negativ.

"Mr. Pink a fost foarte trist atunci cand a aflat ca a fost doar o alarma falsa. Chiar isi doreste foarte mult un copil cu Monica si spera ca minunea se va intampla cat mai curand", declara un apropiat al celor doi indragostiti, in exclusivitate pentru ziarul Click.

Monica Gabor si omul de afaceri chinez s-au cunoscut la inceputul anului trecut, in America, iar de atunci relatia lor s-a consolidat.

Chiar daca fosta doamna Columbeanu nu a reusit inca sa-i daruiasca un mostenitor lui Mr. Pink, ea are si cateva motive de bucurie, deoarece in vara se asteapta sa devina mireasa.

" (n.r- Mr. Pink) este decis sa o ia de nevasta, iar nunta se pare ca va avea loc chiar in aceasta vara, in America, departe de ochii curiosilor din Romania. Monica este o norocoasa, l-a prins pe Dumnezeu de un picior", a declarat aceeasi sursa.

Sursa foto : libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului